SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Kristóf István


Tóth Kristóf István
Szexológus tanácsadó

Elérhetőségem:
Email: tothkristofistvan@gmail.com

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

elsõ alkalom az új párkapcsolatban

Tisztelt Szakértő!

30 éves nő vagyok, másfél hónapja vagyok együtt párommal (32 éves). Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy mikor első alkalommal lefeküdtem a párommal, ő elégedtelenkedett, mivel neki eddig minden első alkalma az új párkapcsolatában jó volt, kivéve velem. Szerinte a miénk kiábrándító volt, mert görcsösnek érzett engem. Nekem kevesebb szexuális kapcsolatom volt, mint neki. Nem tudom hogy mi tévő legyek hogy folytassam- e vele ezek után egyálatalán, megbántott ezzel a kijelentésével.
Kedves Kérdező!

Előfordulhat, hogy nem csak önnek vannak fenntartásai a kapcsolattal. Ugyanakkor rossz szexuális élettel, elégedetlenkedéssel nem lehet sikeres kapcsolatot kialakítani. Két emberen áll a dolog, ha nem sikerül a szeretkezés, de csak csupán ezért rögtön szakítani nem érdemes.

Ha amúgy egyébként jól érzik magukat együtt, avagy van miért újra próbálkozni, igazán megpróbálhatnák még egyszer, hogy kiderüljön, tudnak-e egymásra, egymás és a saját örömükre annyira figyelni, hogy elmúlik a görcsösség.

Egyébként ha csak most, ez alapján próbálnak kapcsolatot kialakítani, és nincsenek közös céljaik sem, lehet, nem érdemes túl sokszor próbálkozni.

A megbántottságot viszont ki kell engesztelni, el kellengedni, mert attól a második alkalom, avagy akár az egész párkapcsolat is tönkremehet.

Tóth Kristóf István
2021-05-05 20:44:38
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja