SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Munkahely

Kedves Rita,

Budapesten születtem. Nagyok szépen köszönöm, szép napot. Judit
Kedves Judit,

Igen lesznek új lehetőségei, akár azt is mondhatnám, hogy szükséges volt a csoportja megszüntetése, hogy végre válthasson! 😊 Feltétlenül használja a kapcsolati rendszerét, barátait, mentorait, mert segíteni fognak az új hivatása megtalálásában és ne „izguljon annyira az anyagiak” miatt, sőt ne ez irányítsa a döntését. Két fő irányt látok, mely szerint lesz olyan lehetősége, mely elég komfortosnak látszik, hasonló dolgokat, illetve hasonló emberek között kell majd dolgoznia, mint eddig; a másik viszont nagyobb változást, új kihívást fog hozni az életébe, amitől először egy kicsit kényelmetlenül érzi majd magát. Hogy melyik mellett dönt? Önre van bízva, gondolkodjon el a távolabbi jövőjén, hogyan szeretné élni az életét, mit szeretne még megvalósítani.

Sok sikert kívánok!


Tóth Rita
2021-05-03 14:07:07
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja