SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Sándor


Tóth Sándor
Asztrológus - tanár

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/450-77-97
E-mail: asztros@yahoo.com
Honlap: http://www.asztrologiaelemzes.hu

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Mi várható a munka és család tekintetében?

Kedves Sándor!
Egy éve nincs munkám + beteg is vagyok ami komoly akadályokat jelent az elhelyezkedésben. Életemben több alkalommal elvesztettem a munkámat, általában rám való irigység miatt, utána mindig rosszabb feltételekkel tudok csak elhelyezkedni, pedig folyamatosan képzem magam. Legyen szíves megnézni miért van ez az ismétlődés és anyagik ban a lejtmenet az életemben, mikor lesz munkám, netán jól fizető munkám és hol? (BP-vagy vidéken) (Volt kollegáktól kértem segítséget, de általában elfordulnak, nem segítenek, nem értem miért, mert nekik sok segítséget adtam régen.)
Másik kérdésem a család. Elváltam, évek óta nincs párom, aki lehetne színvonalon aluli (EQ, IQ, anyagiak)minden tekintetben, így ők nekem nem kellenek. Mikor lesz normális társam és lesznek-e még gyerekeim? Nagyon szeretnék végre egy stabil életet élni minden tekintetben. Születtem budapest ezerkilencszázhetvennégy november hét, tizennégyóra. Köszönöma válaszait előre is.
Kedves X!
A sikertelenségének szerintem abban keresendő az oka, hogy nem éli a sorsfeladatát. Gondoskodást kellene megéljen, ami azt jelenti, hogy segítenie kellene olyanoknak, akik önnél gyengébbek, elesettebbek. Oly módon, ahogy ők kérik. Ha ezt megtenné, szerintem jóra fordulna a sorsa. Ha nem, akkor áldozattá válik, még inkább befele fordul és elmagányosodik, és majd valamikor eljöhet az a pillanat, amikor Önről fognak gondoskodni.

Tóth Sándor
2020-04-13 13:10:27
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja