SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Varsányi Valentina


Varsányi Valentina
lakberendező, home stager

Elérhetőségeim:
Tel.: 06-20/252-27-11
Honlap: https://harmonialakberendezes.hu/
Facebook: Harmónia Lakberendezés
Instagram: @harmonialakberendezes

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Fali tábla

Kedves Valentina!
Sok hűtőmágnesem van, melyek az utazások során gyűltek össze, ezeket szeretném, valamilyen fémtábla segítségével a falra elhelyezni. Tudna tanácsot adni, hogyan lehetne ezt ízlésesen megoldani?
Kedves Kérdező,
általánosságban tudok válaszolni, mivel nem tudom, mennyi hely áll rendelkezésre, illetve milyen elrendezésű és stílusú az otthona.

Falra szerelhető mágnestáblákat lehet készen vásárolni, és elhelyezni a konyhában, étkezőben, nappaliban, ha van helyünk, de el tudom képzelni az előszobában vagy közlekedőben is, a tér adottságaitól függően. Ha az étkezőasztal mondjuk falhoz van tolva, akkor azon a falon, előszobában, ha van pad, akkor felette.
Kész tábla esetén a stílusra figyelnék. Modern stílushoz a legkönnyebb kész táblát vásárolni, egyszerű, letisztult kerettel. Viszont ha pl. klasszikus vagy vintage stílusú az otthona, akkor kicsit díszesebb kerettel rendelkezőt keresnék, vagy csináltatnék.

Másik megoldás lehet még a mágnesezhető festék. Ezzel táblát is lehet saját kezűleg készíteni, de akár bútor oldalát, vagy egy falszakaszt is le lehet festeni, minden keret nélkül. El tudom képzelni a konyhapult feletti falszakaszt ilyen festéssel, ha az otthon stílusába ez illeszkedik. Ez a falfestés megfér a modern otthonokban, és a vintage-ben, loftban egyaránt.

Továbbá találkoztam a neten világtérkép alakú mágnestáblával is, ami szintén szuper dekoráció is lehet egyben (akár nappaliban, előszobában), bár erre kétség kívül kevesebb mágnes fér.

Remélem, tudtam segíteni, és megtalálja az otthonába illő, Önnek legjobban megfelelő megoldást!

Köszönöm megtisztelő kérdését!

Varsányi Valentina
2021-08-27 11:05:10
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja