Családinet.hu

Családinet Közösségek



Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Csak a közösség tagjai írhatnak az üzenőfalra!

Üzenetek (1452 db)


kokuszpok2    05. 07. 11:41

Megjöttem én is.

Nagyon éhes vagyok, úgyhogy mindjárt nekikezdek a rakott karfiolnak.

totya69    05. 06. 14:20

Itt vagyok, a kis paradicsom levesemmel ;)

Signetta    05. 06. 09:24

No, mindenki bújkál? :D Merre vagytok? :D

vicusmamesz    05. 04. 14:30

kokusz, szabad a kezed, pedig nem is én adtam! :D Töltögesd csak a topicokat, addig sem nekem kell :)

Signetta    05. 04. 10:22

Sziasztok!
Bizony, hogy jól hangzik Radgoll krumplija, de Vicusé is a köretek fórumban. :D
Tegnap megsütöttem már végre a pudingos muffint. : ) Elég jó volt, máskor is veszek. : ))

kokuszpok2    05. 04. 08:20

Sziasztok

Hát a szétfőtt tésztán már nem lehet segíteni, de ami nincs jól igény szerint puhára főzve, azt még picit lehet főzni;)

A ragdol féle fokhagymás krumpli szimpatikus, lehet tényleg így készül...

Vicuska, akkor bemásolom az egytálételesbe.:)

Signetta    05. 03. 12:03

Megnéztem, fincsi fekete-fehéren is már. :D

vicusmamesz    04. 30. 15:17

Sajtos krumplipüréről jutott eszembe a sajtos krumpli. Rég csináltam, valószínűleg azért. Leírom köretekhez.

Signetta    04. 30. 09:29

Radgoll, köszi az infót! : ) Na, ezt is ki kell próbálnom. :D Még a sajtos krumplipürét se próbáltam, de rajta vagyok a feladaton. :D
Vicus, igazad van... borzasztó mikor nem fő meg a tészta közepe. Viszont az is borzasztó, ha szétfő. : )

vicusmamesz    04. 29. 11:09

Tésztás topic tényleg nincs, de az egytálételekbe mehetett volna :) Tészta al dente módon: hát tudjátok, lehet hogy bűn nem így főzni a tésztát, de én nem szeretem nyersen... Szerintem ez az al dente dolog úgy alakult ki, hogy a frissen gyúrt tésztára használták, az ugyanis nem kemény akkor sem, ha nem főzik sokáig. Ezek a szárítottak viszont szerintem baromi rosszak, ha még fehérkés rész van a közepükön.