Családinet.hu

Családinet Közösségek



Kezdooldal Tagok Fórum Üzenofal Képek
A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Csak a közösség tagjai írhatnak az üzenőfalra!

Üzenetek (1452 db)


vicusmamesz    04. 19. 11:30

No ez olyan volt totyától, mint az egyik ismerősöm, aki a kifőzdében ebédre kért 1 sült csirkecombot, egy rántott csirkecombot, egy fasírtot, köretnek meg zúzapörköltet :D

Signetta    04. 19. 10:51

Én se vagyok oda a chps-ért, csak Totyának írtam a sajtra. : )) Viszont erről jut eszembe, hogy hétvégén teljesen ki is ment az eszemből, hogy sajtot tegyek a krumplipürébe. :D :D Na, majd legközelebb. :D
A burgonyasziromra én is rá voltam kattanva egy időben. : ))
Egyes emberek étkezési szokásait nem bírom megérteni! :D

totya69    04. 19. 08:42

Én ma sonkás kenyeret ettem szalonnával, nem olyannal! Jó húsossal ;)

vicusmamesz    04. 16. 13:14

No ezek a műanyaggal ízesített chipsek nem az én világom. Ha már mindenképpen krumplis majszolnivaló, akkor burgonyaszirom :)

Signetta    04. 16. 10:30

Vicus, lehet, ha a panírba teszed a diót, úgy ehetőbb, bár nekem nem hiszem, hogy úgy is bejönne. :D De megkóstolni, megkóstolnám. :D
Totya, jahm, reklámozzák Cheaddar sajtot, csak chpiset ízesítenek vele. :D
Tegnap kínai kaja volt, Kokipoki után szabadon. :D Ma azt sínylem, így csak pirítós lesz a menü. : )

totya69    04. 15. 15:22

Nah most vót a tv-be reklám: Cheddar: angol füstölt különleges sajt!
Ezt kapoltam én? nem is bírja a gyomrom ;)

vicusmamesz    04. 15. 09:35

Totya. Nem a Gundel palacsinta töltelékét tették neked a sajtba? :D Lehet én ezt a diós rántott sajtot úgy fogom kipróbálni, hogy inkább a panírba teszem a diót. Húst meg úgy szoktam használni, hogy amilyen az ételhez eredetileg írva van, azt használom. Sertés, marha, szárnyas, minden jöhez, csak az nem ami vízben él. Nem is eszem például halászlét! :D

Signetta    04. 15. 09:15

Sziasztok!
Én is Radgoll pártján állok, hogy a rántott sajtot nem rontom el dióval. : ) Mi is mindent csirkemellből készítünk nagy átlagban. : ) A pörköltet, brassóit, székelykáposztát… stb. és többek között a tarhonyás húst is. : ) Kivétel a fasírt és a töltött káposzta, de ezeket pedig csak az anyukám gyártottat eszem meg. :D
Még azt nem tudom, milyen sajtot szórjak rá, de úgy is először csak egy kis adagra teszem kóstolni. : )
Nyareve, én is így tudom, ha megfagy a krumpli, akkor lesz édes. Mi is jártunk már így, és hiába teszed bele a sót.
Nálunk még mai menü nincs. :/ Én ezzel a főzőcskézéssel mindig bajban vagyok…

totya69    04. 15. 09:12

nyareve kedves a dió volt édes a sajtban! a kumpipüjé jó vót ;) :D

nyareve    04. 14. 21:33

Szerintem a krumplival is baj lehet, nemegyszer vettem mostanában észre, hogy édes. Szerintem tárolás közben megfázhatott, vagy meg is fagyhatott, akkor szokott édes lenni a krumpli. Brrrr. úgy én sem szeretem. Vasárnap a sütőben sütöttem krumplit szalonnával, de édes volt.

Ma alaposan átváltoztattam a menüt. Zöldborsó főzeléket csináltam tükörtojással, mert csak arra volt időm a sok hivatalba, orvoshozmenés mellett.

Holnap paprikáskrumpli lesz kolbásszal, házi csili-csalával.
:):):):):):):):):):):):):):):)