SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A könnyű babakocsi

Családinet [cikkei] - 2009-11-10
Akár az utazó, akár a komfortos változatáról van szó, vonzereje a könnyűségében rejlik. Az anyák könnyű kocsi alatt még mindig az összecsukható kevéssé komfortos ám annál kisebb méretű és súlyú babakocsit értik, mely mindenképpen nagy mozgásteret biztosít nekik.
A könnyű babakocsi

A mai komfortos változatok már alig maradnak le a modern gyerekkocsik és kombi modellek mögött: leginkább a változatosság és kényelem jellemzi őket.

Egy könnyű hordtáska és egy fekvő tartozék segítségével születéstől kezdve teljes mértékben használhatjuk ezeket. Az úti babakocsik ellenben sok mindent mellőznek a súly csökkentése érdekében. Ezek a típusok összecsukott állapotban kicsik, könnyűek, kézhezállók, alig foglalnak el helyet. Következésképpen tökéletesen megfelelnek második babakocsinak, amikor már nagyobb a gyerek. Vigyázat: ne akasszunk nehezebb szatyrot a toló karra, mert így hátra helyeződik a súlypont és felborulhat a kocsi.

A könnyű babakocsit Önnek találták ki amennyiben:

  • A csemete már tud ülni és egy kisméretű, könnyű második kocsit szeretne vásárolni a számára, hogy együtt tudjanak kirándulni, vakációzni. 

     
  • Egy viszonylag kisméretű, sokoldalú, a mindennapi használatra alkalmas babakocsit szeretne.
     
  • Szeretne egy igazán könnyű gyerekkocsit, amit különösebb erőfeszítés nélkül be tud tenni az autó csomagtartójába.
     
  • Ha szeretné, hogy jó érzést keltsen Önben a babakocsi látványa, - (az ilyen típusok egyszerűen jó hangulatot sugároznak)!

Hogyan találjunk rá a megfelelő babakocsira?

A sport-kombi babakocsi

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja