SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Baba ennyire még nem volt mérges a fotósra - hihetetlen vicces fotósorozat jelent meg egy duzzogó csecsemőről

Németh Noémi [cikkei] - 2024-05-29
"Egy évtizede fotózok újszülötteket, több száz babát fényképeztem, akik rengeteg izgalmas arckifejezést produkáltak nekem. Egyik sem, hangsúlyozom, egyetlen egy sem hasonlítható közülük ahhoz az ábrázathoz, amit ez az édes kis fickó villantott" - írta a fotós.
Baba ennyire még nem volt mérges a fotósra - hihetetlen vicces fotósorozat jelent meg egy duzzogó csecsemőről

/Kiemelt képünk illusztráció/

A babafotózás egy meghitt, ünnepélyes pillanat, a szülők ünnepi ruhába bújnak és szépen kicsinosítják a kisbabájukat is, majd profi fotós segítségével készíttetik el a tökéletes fényképeket az új családtagról - legalábbis így képzeljük.

A valóságban azonban néha sokkal viccesebben alakulnak a dolgok. Rengeteg képsorozat kering a neten olyan csecsemőkről, akik pont azt a pillanatot választották például a pisilésre (és ez még a jobbik eset), amikor éppen villan a vaku, ők pedig szüleik karjában fekszenek pucéran.
 


 

A következő képsorozat azonban egészen más: a Drawing In Light Photography nevű oldal tette közzé a képeket egy különleges babáról, aki minden képen olyan arcot vág, mintha gyűlölné a fotóst és alig várná, hogy szabadulhasson.

Több száz fotózással a háta mögött azt írja, soha ilyen kisbabát nem látott még.
 


 

 

Ti jártatok már babafotózáson? Hogy sikerültek a képek, nálatok is becsúszott valamilyen baki?

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja