SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

3 apa küzd meg a babakocsival - végül egy anya lép oda, és csukja össze egy mozdulattal (videó)

Németh Noémi [cikkei] - 2024-06-06
Már 42 millióan látták azt a videót, melyen egy apa küzdelme látható a babakocsi összecsukásával. Több arra járó férfi is próbál neki segíteni, és itt-ott kifejezetten szórakoztató koreográfiát is produkálnak - végül egy nő menti meg a helyzetet, és csukja össze a babakocsit egy mozdulattal.
3 apa küzd meg a babakocsival - végül egy anya lép oda, és csukja össze egy mozdulattal (videó)

 

Hány apa kell egy babakocsi összecsukásához?

Aki túlvan már legalább egy babázós korszakon, az tudja: a babakocsiknak lelke van, és gyakran nem teljesen úgy viselkednek, ahogy azt szeretnénk.

A baba biztonsága szempontjából pedig különösen fontos, hogy a szerkezet stabil legyen, véletlenül se csukódjon össze egy-egy rossz mozdulattól. Mindegyiknek van azonban egy trükkje, egy furcsa póz, egy gomb, egy kallantyú, amit ismernünk kell ahhoz, hogy egyáltalán esélyünk legyen összecsukni a babakocsit.

A videón szereplő férfiak ezt a trükköt nyilvánvalóan nem ismerik: derekasan megküzdenek a babakocsival, mégsem járnak sikerrel. Lenyűgöző összetartást is megfigyelhetünk, ahogy vadidegen apák egy emberként próbálják legyűrni a kocsit, ami úgy tűnik, megmakacsolta magát. Egy ponton egy idősebb, tapasztaltabb(nak tűnő) kolléga is csatlakozik, mégsem jutnak közelebb a megoldáshoz. Hiába bontják elemeire, még mindig tartja magát.

Pár percnyi birkózás után telefonos, videós segítséget kérnek feltehetően az anyukától, miközben bemutatják neki a segítőtársakat is - azonban így sem jutnak közelebb a megoldáshoz.

Végül egy arra járó anya oldja meg a helyzetet egyetlen mozdulattal - ő úgy tűnik, ismeri a babakocsi "titkos" pontját. 

A videó rohamosan terjed a Facebookon: már 42 millió embernek csalt mosolyt az arcára.
 


 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja