SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

2009-es esküvői szín trendek

Családinet [cikkei] - 2009-05-26
El sem hinnéd, hogy a színek milyen hatással vannak egy emberre! Azon túl, hogy egy-egy szín tetszik-e vagy sem, hat a tudatunkra, hat az érzéseinkre. Éppen ezért érdemes odafigyelni az esküvői színek kiválasztásakor! No és persze érdemes figyelni a szín trendeket is, hisz az esküvői divat területén is létezik ilyen!
2009-es esküvői szín trendek

Milyen területeken fordulhat elő a szín-kérdés?

Ahhoz hogy stílusos legyen az esküvőd érdemes gondosan megválogatnod a színeket. Hisz tudod, nem minden szín passzol egymáshoz, és sokszor a különböző esküvői szolgáltatók a saját fejük után mennek a színek kérdésében. Itt az ideje ezen változtatni! Határozd meg pontosan az esküvőid színeit és használd tudatosan!

Mi befolyásolhatja a színek kiválasztását?

1. Határozd meg az esküvőd stílusát! Hangulat - Ha tudod, hogy romantikus hangulatú esküvőt szeretnél, akkor érdemes lágyabb színeket választanod, de ha drámai hatást szeretnél elérni, akkor bátran használhatsz merészebb színeket is!

2. A helyszín. Érdemes olyan helyszínt választani, ami eleve olyan színekkel rendelkezik ,amilyen közel áll hozzád. Persze ez nem mindig egyszerű, hisz a lakodalom helyszínének kiválasztása sok kritérium függvénye. De persze a különböző dekorációkkal át lehet vinni az esküvőd stílusát a teremre.

3. Évszak. Bizony az sem mindegy melyik évszakot szemeltétek ki az esküvőre, hisz az évszakok is befolyásolják a színkérdést, sőt a szín-trendek is évszakonként változnak. Általában a nyári esküvők harsányabb, élénkebb színekkel játszanak, míg az ősziek, téliek kicsit sötétebb tónusúak. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy őszi esküvő csak komor színekben képzelhető el. Sőt! Nyugaton egyre elterjedtebb a fekete-fehér esküvő! Igen fekete! Sok-sok fekete színnel. Talán így elsőre nem tűnik jó megoldásnak, mégis nagyon elegáns tud lenni ez a színkombináció.

TIPP: A színek kiválasztásakor szorítkozz maximum 1-2 színre, hidd el a kevesebb több! Persze az a két szín különböző árnyalatokban is meg tud jelenni.

Hogyan válassz színeket?

Persze az esküvői divatban is léteznek szín trendek, íme itt vannak a 2009-es trendi esküvői színek:


Forrás: http://www.eskuvoimagazin.hu
 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja