SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Életem legjobb döntése volt, hogy hozzámentem a mostohaapámhoz" - sokan támadják a különös házaspárt

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-24
A fiatal lány nemrég ment hozzá a mostohaapjához, sőt, már családot is alapítottak: született egy kislányuk. A lány azt mondja, anyukája megérti a döntését és támogatja őt.
"Életem legjobb döntése volt, hogy hozzámentem a mostohaapámhoz" - sokan támadják a különös házaspárt

/Kiemelt képünk illusztráció/

"7 milliárd ember van a világon, miért kell a mostohaapádhoz feleségül menni?” - Szétszedték őket a neten

Christy Las Vegasban él férjével és kisbabájával. A lány története nem mindennapi, ugyanis a mostohaapjához ment hozzá. A fiatal nő ráadásul azt mondja: 

"A mostohaapámmal kötött házasság a legjobb döntés, amit valaha hoztam”.
 


 

Története nagy vitát váltott ki az interneten. Sokan megbotránkoztak ezen az esküvőn, és rengeteg negatív kommentet kaptak. Volt, aki ezt kérdezte: "7 milliárd ember van a világon, miért kell a mostohaapádhoz feleségül menni?”

Mások szerint ez a kapcsolat egyenesen elfogadhatatlan. Alig akadt olyan, aki helyeselte volna a házasságot, ők azonban állítják: ez volt életük legjobb döntése, és nagyon boldogok együtt. 
 


 

Volt, aki arról érdeklődött, hogyan reagált a hírre Christy édesanyja. A lány elmondása szerint anyukája elfogadta a döntését és mindenben támogatja őt. "Még mindig beszélünk egymással, és jó a kapcsolatunk” - tette hozzá. 

A félreértések elkerülése végett pedig pontosított kijelentésén: elmondta, hogy már nagykorú volt, amikor megismerte a mostohaapját.
 


 

Indexkép: Jenny Kopp képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja