SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A cigánykártya új felfedezettje: GABI

Cigánykártya.hu jósnői [cikkei] - 2007-11-03
Új jóstehetség bukkant fel a kártyavető-sorselemző tanfolyamon!
A cigánykártya új felfedezettje: GABI

A www.ciganykartya.hu oldal munkatársai által indított Internetes kártyavető-sorselemző tanfolyamon egy olyan kiemelkedő jóstehetséggel megáldott asszony bukkant fel, aki ráadásul kiváló ember és nagyszerű anya is. A hölgy neve Gabi, és olyan mély tudásról adott tanúbizonyságot már a képzés első néhány hetében, amely mind a négy alapító jósnőt elkápráztatta (még Reginát, a cigánykártya királynőt is!!).

Gabi – annak ellenére, hogy csak rövid ideje foglalkozik a cigánykártyával, és jelenleg a képzése első harmadában jár – máris négy saját kártyavetési móddal gazdagította a www.ciganykartya.hu oldal kínálatát.

A 14 lapos Kincsesláda kivetés (http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/kv_kincseslada.html) a CsaládiNeten Mirabella által is használt Háromlapos kivetésre épül, azt mélyíti el. Bármilyen jellegű egyszerű kérdésre olyan bőséges választ ad, ami biztosan kielégíti a kérdező kíváncsiságát. Elsősorban azokban az esetekben ajánlott, amikor valaki konkrét kérdést tesz fel a kártyának. A kivetés felső sorában egy egyszerű, világos választ találhat meg, ha azonban a Kincsesláda mélyére tekint, azt is megérti mi van a válasz mögött, mi húzódik meg a dolgok mélyén.

A kilenc kártyás Mérföldkő kivetés olyankor ajánlott, amikor valakinek komoly döntést kell hoznia (például munkahellyel, ingatlannak vagy vállalkozással kapcsolatosan). Ez a kártyavetési mód megmutatja (http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/kv_merfoldko.html), mit válthat ki a kérdező a környezetedből a döntésével, mi lenne számára a helyes út, és mi a várható a végeredmény.


A tizenöt lapos Négyszer három kapcsolati kivetés  bármilyen kapcsolatra alkalmazható, legyen az látszólag akár pozitív, akár negatív, akár hosszú múltú, akár frissen kialakult viszony. A lapok itt megmutatják (http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/kv_negyszerharom.html), mit gondol a kérdezőről és a kettőjük kapcsolatáról a másik fél, kiderül milyen érzelmek vannak a szívében, láthatóvá válik mi a helyzet a kapcsolattal a jelenben és mi várható a jövőre nézve. Ez a kártyavetési mód szerelemről, rokoni viszonyról, barátságról, munkatársi kapcsolatról, üzleti partnerségről vagy felületes ismeretségről egyaránt árnyalt képet ad.


A 13 kártyából álló Végső válasz kivetést (http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/kv_vegsovalasz.html) csak bátor kérdezőknek ajánljuk!!! Olyan esetekben nagyszerű, amikor konkrétan egy gond megoldására, vagy egy probléma kiváltó okára vagyunk kíváncsiak. A kivetés lapjai megmutatják, mi történt eddig a kérdéssel kapcsolatban, mi zajlik jelenleg, jelzi mi motiválhatja a cselekvéseket, mi várható a jövőben. Legnagyobb értéke azonban az, hogy megadja a Végső Választ is arra a kérdésre, amit van bátorságunk ezzel a kivetéssel vizsgálni.

A Gabi által megalkotott kivetési módokat a www.ciganykartya.hu oldal jósnői mindannyian kipróbálták, és munkájuk során nemcsak hasznosnak találták, de kifejezetten meg is szerették őket.

Bármely olyan érdeklődőnek szívből ajánljuk ezeket a kártyavetési módokat, akit érdekel a sorsvetés, van mersze kipróbálni a cigánykártyát, és tehetséget érez magában a lapok olvasásához.

Gabinak, a leendő munkatársnőnek pedig ezúton is szeretettel gratulálnak a www.ciganykartya.hu oldal jósnői:

Regina, Klári, Irén és Mirabella

Cigánykártya.hu jósnői


Cigánykártya.hu jósnői
Kártyavetés, jóslás, sorselemzés

Mottónk:
A sorsodat előre megismerni: kíváncsiság,
a megismert sorsodon változtatni: bátorság.
Ha kíváncsiskodsz, bátor is legyél!!!


Elérhetőségünk:
Honlap: http://www.ciganykartya.hu
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja