SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hogy tartsam meg a páromat? - Sorselemzés cigánykártyával 1.

Cigánykártya.hu jósnői [cikkei] - 2008-04-15
Gabi kártyavetése és jóslata egy két gyerekes édesanyjának, aki elbizonytalanodott a férje hűsége és titkárnőjéhez való viszonya tekintetében.
Hogy tartsam meg a páromat? - Sorselemzés cigánykártyával 1.

Gabi jósnő kérdezője gyermekeinek gondos édesanyja, férjének hosszú évek óta hűséges társa. Tudjuk azonban: a munkájukba feledkezett férfiak akaratlanul is eltávolodhatnak a családtól és feleségükről, és ha még egy csinos titkárnő is megjelenik a színen, kinek ne jutna eszébe kérdés: vajon biztonságban van-e a házasság?

Gizus kérdése Gabihoz és rajta keresztül a cigánykártyához az volt: Milyen kapcsolat van a férje és annak titkárnője között? Kérdéséhez a XXVI kártyát (Ajándék) választotta az 56 lapos pakliból.

A Négyszer három kapcsolati kivetésben Gizus kérdésére a következő lapokkal felelt a kártya: Kivetés megtekintése
(http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/gabinaploja/gizus.html)


Gabi elemzése a kivetett lapokhoz:

Kedves Gizus!
Örülök, hogy hozzám fordultál a kérdéseddel, köszönöm a bizalmadat!
A kivetés felső sorában láthatod, ami a férjed fejében jár. Gondolatait jelenleg a tehetetlenség tölti ki, szinte megbénítja ez a cselekvéseit, hiszen tudja jól, hogy valahol, lelkileg magadra hagyott. A kapcsolatotok már nem a régi, leginkább tartózkodónak mondanám. De azt gondolja, Te elég erős vagy, hogy ezt a nehéz időszakot átvészeld. Valójában nagy változás zajlik most benne, körülötte. Igazából, ha az eszét, a gondolatait nézzük, lezárta ezt időszakot, és újat szeretne kezdeni - vagy már el is kezdte.


Az alsó sorban az érzelmeit láthatod, azt, ami jelenleg a szívében van. A szíve túlcsordult, többet kap, mint várta, szinte a bőség hull az ölébe, és ez felszabadult, vidám, időnként furcsa viselkedést hoz elő belőle, amit a benne zajló érzések miatt nem mindig tud kontrollálni. Ezáltal néha úgy viselkedik, mint egy éretlen kamasz, ugyanakkor ez azzal is jár, hogy felerősödött benne az erotika iránti vágy.
Jelenleg (bal oldali lapok) ott van benne az az érzelmi összetartozás, ami a Hozzátok köti, a gyermekei anyjához, a gyermekeihez. Ez az, ami jobb belátásra bírhatja. Éppen ezért nem kapkod, bölcsen mérlegel, és végiggondolja, mit is akar valójában. Tudja jól, hogy egy biztos pont vagy, ez egyfajta magabiztosságot is ad számára. Nehezen adja fel a jelenlegi életét, de azt sajnos nem mondanám, hogy stabilan tartja ehhez magát.
A jövő lapjait a jobb oldalon láthatod. A jövőben titokban, lopva megszerzi magának, amire szüksége lesz, azonban kitartóan melletted marad. Igaz, meglátja azokat a jövőbeli lehetőségeket, ami kínálkozik számára, a kérdés mégsem az, megteszi-e ezt a lépést, hanem az: Mi köti hozzád? Hogyan mélyíthető, erősíthető a kettőtök párkapcsolata?
Sok múlik rajtad, szinte az egész jövő! Nem vagy könnyű helyzetben, de a legjobbat akkor teheted, ha nem faggatod, nem ellenőrizgeted - nem marod el magadtól a viselkedéseddel, sőt!
Csak szeresd őt, picikét okosabban, és persze szexisebben, mint eddig tetted. Tudom, nagyon nehéz ez, amikor nem tudhatod mikor vannak együtt, és valóban munkával töltik-e az időt! De azt mondom: más a fontos. Azt kell a gondolataid előterében tartanod: Kell-e ő Neked? Szereted-e? És a legfontosabb: Megéri-e küzdeni érte?
Nehéz kérdések tudom jól, de most Te egy kicsit előnyben vagy a férjeddel szemben, és nagy előnyben vagy bárki mással, aki igyekszik őt megszerezni, hiszen a tiétek a közös múlt, az eddigi életetek összes értéke! Tudod, mik számára a fontos dolgok, ismered a rezdüléseit. Tágítsd az együttlétetek mezőjét.
Figyelj rá, hogy a meghitt beszélgetések, az erotikus összebújások éppolyan fontosak, mint gondoskodni mindarról, amit közösen létrehoztatok. Legyél a partnere, a barátja, a szeretője egy személyben, akkor bármily nélkülözhetetlen is a munkában a titkárnő, a magánéletben nem lesz rá szükség. A kulcs a Te kezedben van!
Nagyon szorítok Neked, hogy legyen elég erőd!
Szeretettel: Gabi

Mindannyian drukkolunk Gizusnak, és valamennyi olyan asszonynak, aki akar és képes is tenni a házassága megmentéséért.
Sorozatunkat folytatjuk!

Cigánykártya.hu jósnői


Cigánykártya.hu jósnői
Kártyavetés, jóslás, sorselemzés

Mottónk:
A sorsodat előre megismerni: kíváncsiság,
a megismert sorsodon változtatni: bátorság.
Ha kíváncsiskodsz, bátor is legyél!!!


Elérhetőségünk:
Honlap: http://www.ciganykartya.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja