SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány

Családinet [cikkei] - 2004-06-15
Jól-lét, anyagi és pszicho-szociális értelemben csak akkor és ott létezhet, ahol az egyén vagy közösség létezésének, erőfeszítéseinek önmaga és környezete számára világos célja, értéke, és reményt keltő jövője van.

JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány

Magyarországon a csökkenő gyermekszám, a válások szaporodása, a férfihalandósági adatok, a kisgyermekes nők és 40 év felettiek munkaerő-piaci diszkriminációja, a gyerekek tanulási és magatartásai zavarainak szaporodása, stb., mind a "jól-léti társadalomtól" való elmaradásunkat tükrözi.

Alapítványunk a megoldást az emberhez méltó élet értékeinek tudatos felvállalásában, a nemek és generációk közti partnerség megerősödésében, illetve az egyéni adottságoknak és élethelyzetnek megfelelő munkavállalás elősegítésében, a családi és a munkahelyi kötelezettségek harmonikusabb összeegyeztetését támogató rugalmas, illetve részmunkaidős foglalkoztatás elterjedésében látja. Az első hazai anyabarát állásközvetítő és karrier-tanácsadó létrehozásával ez utóbbihoz kívánunk hozzájárulni.

A hozzánk forduló gyermeket vállaló nőket a terhességtől a sikeres újrakezdésig segítjük szolgáltatásainkkal. Várjuk jelentkezését mindazok jelentkezését, aki bizonytalanok abba adatbázisunkba mindazok jelentkezhetnek n a legkülönfélébb háttérrel rendelkező anyák jelentkeznek, akik körülírható elképzelésekkel rendelkeznek az általuk megbízhatóan vállalható feladat- és felelősségi kört, illetve munkaidőt és lakóhelytől való távolságot tekintve. Többnyire támogató családi háttérrel rendelkeznek, és tudatosan készülnek szakmai pályafutásuk újrakezdésére.

Humánerőforrás-tanácsadó csapatunk munkatársai olyan munkáltatókat keresnek, akik hosszú távon elkötelezett, hatékony és motivált munkatársakat szeretnének foglalkoztatni, nyitottak az újszerű megoldások: a rugalmas, rész- vagy osztott munkaidős, illetve távmunkában (is) ellátható munkavégzési formák iránt.

Célunk a saját jogú egzisztencia kialakítására törekvő álláskereső édesanyák és az élenjáró munkáltatók igényeinek magas színvonalú szolgáltatás nyújtásával történő összeegyeztetése.



Állunk szíves rendelkezésére, együtt segíthessünk mindannyiunk JÓL-LÉTE érdekében! Köszönjük, hogy figyelmével megtisztelt bennünket!

JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány
1118 Budapest, Budaőrsi  út 52.
06-20/9732-803, Tel: 06-30/9146-222
e-mail: jol-let@mail.datanet.hu

Az Európai Női Lobby-hoz tartozó Magyar Női Érdekvédelmi Szövetség tagja .
Adószám: 18697191-1-13

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja