SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nyerj Te is a babablogokkal!

Családinet [cikkei] - 2010-06-14
 [X]

A NIVEA összegyűjtötte a legnépszerűbb babablogok szerzőit, és elindította a baby bloggerek versenyét, ahol Te is nyerhetsz: kövesd a blogokat, és szavazz a kedvencedre!
Nyerj Te is a babablogokkal!

Nivea Baby BabablogA babaápolási termékek szakértője, a NIVEA Baby pontosan érti, hogy napjaink anyukája az Internet segítségével könnyen megoszthatja tapasztalatait, és szinte bármire választ kaphat anyukatársaitól: elég csak felmenni a kismama fórumokra, vagy bármelyik kismama oldalra. Sőt, ha a picik mosolygós képeit szeretné megosztani másokkal, már nem kell képet előhívatni, és mappába tenni, pár kattintással feltöltheti egy közösségi oldalra, ahol minden ismerőse is láthatja.

Az első baby blogger verseny!

A NIVEA épp ezért megújította baba-portálját a www.nivea.hu/baby címen, ahol a terhesség első heteiben levő, vagy kisgyermeküket nevelő Nivea Baby bloggerversenykismamák sok hasznos információt, tippet, tanácsot találnak. A megújult oldallal egy időben a NIVEA kihirdette a nagy sikerű Baby Blogger versenyt is a www.nivea.hu/babyblog oldalon, ahol a kismamák és papák már javában blogolnak, és gyűjtik a rajongókat.
 
Olvass, szavazz, nyerj!


Jó hír, hogy a blogversenyben nem csak a blogolók, de a szavazók is nyerhetnek! Nincs más dolgod, mint követni a blogokat, kiválasztani a kedvenceidet, és szavazni! Ha a nyerési esélyeidet növelni szeretnéd, szavazz minden nap akár 5 különböző blogra! Egy kis szerencsével könnyen nyerhetsz, mert hetente NIVEA Baby ajándékcsomagok találnak gazdára a voksolók között.

Megújult a NIVEA Baby termékcsalád

Nivea Baby BabablogPersze a blogokat nem csak a nyeremények miatt, de a szülők hasznos tanácsai és a jópofa gyermek sztorik miatt is érdemes követni.  A blogok mellett pedig hasznos információkat kapsz a NIVEA Baby fejlesztéseiről és a megújult NIVEA Baby termékekről.

A belső összetétel mellett a NIVEA Baby külseje is megújult, a termékek praktikusabb csomagolást kaptak. A flakonok stabilabb kialakítása kényelmesebb használatot tesz lehetővé; a felpattintható kupakok könnyedén nyithatóak és zárhatóak még egy kézzel is, valamint ideális méretüknek köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük őket. Az új dizájn pedig segít eligazodni a különféle termékek között; színkódok illetve a NIVEA Baby mackó grafikák jelölik a termékkategóriákat.

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja