SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kutya szoptatta kiscicák

Családinet [cikkei] - 2010-07-22
A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete macskamentő munkája közben sok furcsaságot tapasztal. Nemrég Szentmihályon a pincsi kutyus parányi kiscicákat hordott haza.
Kutya szoptatta kiscicák

Kutya (pincsi) szoptatta cicákMártélyon ugyanakkor egy elvetélt pincsi szerette volna kiélni anyai ösztönét pici cicusokon szoptatással. A cica anyai teendőibe besegített a kutya. Végül is mindannyian jól jártak, mert a kutya elfogadta a 3 cicust mostohának, az anya cica meg mindezt meg is engedte. Mára már szépen felcseperedtek, és boldogan éldegélnek a kutya lopta, kutya szoptatta cicák.

Sajnos az országban nagyon sok a felesleges kutya / cica szaporulat. A kóbor állatok termelését a felelős állattartás révén meg kellene előzni. A háziállatokért minden esetben a gazda a felelős. A legjobb a kóbor állatnak az, ha meg sem születik. A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete az Orpheus Állatvédő Egyesület támogatásával
működteti egyre bővülő cicaotthonát, ahol árva cicusok gazdit keresnek.


SZEGEDI CICAMENTŐK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLETE
ELÉRHETŐSÉG:
E-mail. cicamentes@gmail.com
Tel.: 06/30-22-44-208
Web: www.szegedicicamentok.lapunk.hu
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja