SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ultrahangos szépségápolás otthon is

Családinet [cikkei] - 2014-06-25
 [X]

Ultrahangos zsírbontás, arcfiatalítás - manapság divatos eljárások. Ám tudtad, hogy nem kell mindig szépségszalonba menni értük? Már van lehetőség az otthoni kezelésekre is.
Ultrahangos szépségápolás otthon is

A kozmetikában mára nagy népszerűségnek örvendenek az ultrahangos kezelések. A hölgyek előszeretettel választanak valamilyen alakformáló comb, fenék, has, derék, mell, arcfeszesítő, fiatalító kezelést, amikor felkeresik valamelyik szalont.

Sok nőnek okoz gondot a túlsúly, köztük kismamáknak is, akik a szülést követő időszakban szeretnének a 9 hónap alatt rájuk rakódott súlyfeleslegtől és a közben kialakult narancsbőrtől is megszabadulni.

A tüneteinek kezelésében, enyhítésében segíthet az ultrahang-terápia. Ám, ha nincs lehetőséged rendszeresen szépségszalonokban vendégeskedni, akkor az otthoni kezelés lehet számodra az ideális választás.

A Vivamed Egészségtár üzletekben megtalálhatod azokat az otthoni fényterápiás/ultrahangos készülékeket, amelyek segíthetnek az alakformálásban, a narancsbőr vagy éppen a ráncok eltüntetésében.

Az ionos bőrápoló készülék ötvözi az intenzív ultrahangos kezelést a választható infravörös fénnyel, illetve a negatív- és pozitív ionos funkcióval, melyek tovább fokozzák a termék hatékonyságát. Fényterápiás/ultrahangos bőrápoló az ultrahangon kívül még 3-féle színterápiás kezelés lehetőségével is kombinálható. A különböző fények más-más jótékony hatást fejtenek ki a bőrre.

Az ultrahang és a fényterápia kombinálása lehetővé teszi otthonunkban az ideális bőrápolást, melynek köszönhetően üdébb és feszesebb lehet a bőr.

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja