SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Óvd meg gyermekedet az allergiás reakcióktól

Családinet [cikkei] - 2014-07-02
 [X]

Az újszülöttek, csecsemők, gyerekek bőre sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké. Esetükben kiemelten fontos, hogy a lehetőségekhez mérten kerüljük környezetükben a vegyszerek és allergén anyagok használatát. Ez vonatkozik a mosásra, takarításra is.
Óvd meg gyermekedet az allergiás reakcióktól

Pollen, festékanyag, poratka… – íme néhány ismert allergén anyag. Az allergén anyagok listája nagyon hosszú. Vannak olyan anyagok, összetevők, amelyekről azonban sokan nem is tudják, hogy az allergiára hajlamosaknál allergiás reakciót válthatnak ki. Ilyen például a mosószerekben, öblítőkben, mosogatószerekben található illatanyag, színezék is, illetve az optikai fehérítő is, amit első sorban a fehér ruhákhoz kifejlesztett normál mosóporok/szerek tartalmaznak.

Nyugodtan kijelenthető, hogy az allergia ma már népbetegség. Egy felmérés szerint a lakosságnak kb. 25%-a allergiás, és sajnos ez az arány folyamatosan, drasztikusan nő. Ha ez a tendencia tovább folytatódik, a prognózisok szerint 10-20 éven belül a Magyarországon élők mintegy 50%-a (vagyis minden második ember) allergiás lesz.

A hatékonyságról, kényelemről, minőségről nem muszáj lemondani

Egy Ecover nevű cég nemrég piacra dobott egy olyan termékcsaládot, ami kifejezetten az érzékeny bőrűeknek készült. A babák, gyermekek, allergiára hajlamos felnőttek, asztmások (stb.) számára kifejlesztett ZERO Sensitive család termékei 0% parfümöt, 0% színezőanyagot, 0% optikai fehérítőt és 0% foszfátot tartalmaznak. Mindemellett természetes (növényi és ásványi) összetevőkből készülnek, öko-gyárakban, szigorú minőségellenőrzés mellett.

A ZERO (speciális) összetétele leredukálja az allergiás reakciók esélyét – az érzékenyebb bőrű újszülötteknél, csecsemőknél is biztonsággal alkalmazható.

Jó pár éve már hazánkban is kaphatók az Ecover márka öko mosószerei, tisztítószerei, folyékony szappanja, tusfürdője. A több mint 30 éves múlttal rendelkező cég nemzetközi szinten már piacvezetővé vált. A siker a minőségen, innovatív szemléleten túl annak köszönhető, hogy az Ecover úgy tudja biztosítani a környezetbarát és egészségbarát termékjellemzőket, hogy mindeközben ugyanolyan hatékonyságot és kényelmes használhatóságot garantál, mint a vegyszerekkel dolgozó, nem öko termékek. (És ezeket terméktesztek, minősítések is bizonyítják.)

Ecover ZERO – a maximális biztonság

Bemutatjuk az itthon is kapható ZERO családtagokat:

Ecover ZERO Sensitive folyékony (környezetbarát) mosószer: Roppant sokoldalú: kézi, gépi, alacsony hőfokos, színes és fehér mosáshoz is használható. Kevés is elegendő belőle. (Kb. 100 ml kell egy átlagos szennyezettségű ruha adaghoz.)

Társa a ZERO Sensitive öblítő. Teljesen parfümmentes, színezékmentes, természetes összetételű, környezetbarát öblítő. Puhává varázsolja a ruhát, a sztatikus töltődést megakadályozza, sokszor a vasalást feleslegessé is teszi.

ZERO Sensitive mosogatószer. A kézi mosogatás érzékeny bőrű híveinek találták ki. Jó zsíroldó és tisztító erővel bír. (De nincs benne allergén összetevő.)

Az Ecover ZERO termékek beszerezhetők a hazai forgalmazó webáruházában: http://www.ecoverwebaruhaz.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Botot nyomtak a végbelébe - egy 9 éves kisfiút úgy megkínoztak a társai egy katolikus iskolában, hogy kórházba került

Botot nyomtak a végbelébe - egy 9 éves kisfiút úgy megkínoztak a társai egy katolikus iskolában, hogy kórházba került

A brutális eset egy nagybaracskai iskolában történt - a szülők nem az intézménytől, hanem az egyik bántalmazó gyerek szülőjétől értesültek a dologról.
17 éves fiú tűnt el Budapesten - hétfő óta keresik

17 éves fiú tűnt el Budapesten - hétfő óta keresik

Németh Kornél két napja távozott ismeretlen helyre az otthonából.
"Futva ment wc-re": Vicces intők és beírások, amiket a gyerekek kaptak - és néhány frappáns szülői válasz

"Futva ment wc-re": Vicces intők és beírások, amiket a gyerekek kaptak - és néhány frappáns szülői válasz

Olvasóink segítségével készítettünk egy gyűjteményt vicces és meglepő beírásokról - mutatjuk a kedvenceinket!
Hogyan fogyhatunk inzulinrezisztensként?

Hogyan fogyhatunk inzulinrezisztensként?

Az inzulinrezisztenciával élőknek még nehezebb lehet a fogyás, mint az e tekintetben egészségeseknek, éppen ezért számít olyan sokat a professzionális segítség. Czakó Bettina, az Életmód Orvosi Központ dietetikusa, okleveles táplálkozástudományi szakember MSc a biztonságos, tartós súlyvesztés alapjairól beszélt az érintetteknek.
Eltűnt egy 13 éves lány - a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Eltűnt egy 13 éves lány - a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Szabó Regina Petrát keresi a rendőrség.
A szerkesztő ajánlja