SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A szülésnél is sokkal jobban fáj, ha hozzáérünk ehhez a növényhez

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-24
A világ legveszélyesebb növényeként tartják számon az Ausztráliában őshonos szúróbokrot. Ha hozzáérünk, elviselhetetlen fájdalmat érzünk. Egy nő, aki biciklivel beleesett a növénybe, azt mondta, a szülési fájdalmak a nyomába sem érnek annak, amit akkor érzett.
A szülésnél is sokkal jobban fáj, ha hozzáérünk ehhez a növényhez

A szülési fájdalmak a nyomába se érnek - állítja a nő, aki beleesett a szúróbokorba

Egy 42 éves nő biciklizés közben beleesett az Ausztráliában őshonos szúróbokorba (Dendrocnide moroides). Naomi Lewis azt is elmesélte, milyen érzés volt mindez - történetéről az IFLScience írt. 

A nő szerint még a szülési fájdalmak se érnek ennek a fájdalomnak a nyomába. 

Egy hetet kellett kórházban töltenie, ahol csillapították a fájdalmait. Bár már 9 hónap telt el a baleset óta, még mindig belenyilall a lábába időnként a fájdalom.
 


 

Feljegyzések szerint 1866-ban egy ló miután érintkezett a növénnyel, megőrült a fájdalomtól és pár órával később elpusztult. 

Ernie Rider pedig, aki 1963-ban ért hozzá a szúróbokorhoz, azt mondta, még a történtek után két évvel is érezte a fájdalmat, amikor hideg vízzel zuhanyozott.

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja