SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Csoda: Halottnak nyilvánították - amikor az anyukája búcsúzott tőle, mégis felébredt

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-25
Falat mászott a 16 éves fiatal, ám amikor felért, elernyedt a teste. Először azt hitték, viccel - holott éppen megállt a szíve. Két órán át küzdöttek az életéért, és 5 perccel azután, hogy halottnak nyilvánították, megmozdult. Épp akkor, amikor anyukája búcsúzott tőle.
Csoda: Halottnak nyilvánították - amikor az anyukája búcsúzott tőle, mégis felébredt

5 perccel azután, hogy halottnak nyilvánították, visszatért az életbe

Falmászás közben állt meg a szíve egy texasi 16 éves tinédzsernek. Felmászott a falon, megkongatta a csengőt, majd elernyedt a teste. A jelenlévők nem tudták eldönteni, hogy viccel-e, vagy komolyan rosszul van, de mivel nem reagált, így lassan leeresztették. 

A 16 éves Sammy Berko életéért két órán keresztül küzdöttek, de nem tudták újraéleszteni - végül halottnak nyilvánították. Történetéről a New York Post számolt be.

Csodával határos módon azonban akkor, amikor a családja búcsút akart venni tőle, megmozdult.

Az édesanya azt mondta, beszélni kezdett hozzá, elmondta neki, hogy mennyire szereti és mennyire sajnálja, hogy nem tudták megmenteni az életét. Ekkor mozdult meg a gyermeke. 

Az orvosok azt mondták, ilyennel még sosem találkoztak. 5 perccel azután, hogy halottnak nyilvánították, visszatért az életbe.
 


 

A fiatalnak rövidtávú memóriavesztése lett és gerincsérülést szenvedett, ezért nem emlékszik a baleset napjára és nem érzi a lábait - de nagyon szeretne újra járni és ezért mindent meg is tesz.
 


 

Kiderült az is, hogy a családjuk tagjai egy ritka genetikai rendellenességben szenvednek, amely miatt esetükben magas a hirtelen halál kockázata: emiatt halt meg Sammy bátyja is, szintén 16 évesen, szívrohamban. Most, hogy fény derült a betegségére, ő is és az édesanyja is élete végéig gyógyszert szed majd, hogy megelőzzék a hirtelen szívmegállást. 
 


 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja