SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A jövő technológiája a takarításban

Teszáry Nikolett [cikkei] - 2018-05-02
 [X]

Az édesanyák mind tudják, milyen nagy kihívás tisztán tartani a lakást, házat. Ahol több lurkó szaladgál, esetleg néhány kedves négylábúval versenyt futva, ott bizony édeskevés egy szál seprűvel felszerelkezni - és az sem teljesen mindegy, milyen háztartási gépeket választunk segítségül.
A jövő technológiája a takarításban

Pár éve édesanyámmal egy kicsiny, portartályos porszívót vásároltunk az öreg, nehéz, porzsákos traktor helyett. Roppant elégedettek voltunk, az apró gépezet halkan és gyorsan dolgozott, valamint mindenhová elért a zsinór a másfél szobás lakásban. Aztán teltek az évek, az élet változott - a család bővült, így otthonunkat kinőttük, és az új elvárások is túlnőttek a kicsi porszívón. Mivel sem a tartály kapacitása, sem a motor ereje nem bírta a kiképzést, előkerült a régi matuzsálem és a ház takarítása egy csapásra tortúrává változott.

Lássuk be, ahol egy kisbaba enni tanul, egy totyogó csak futtában rágcsál kekszet, egy kutyus vagy két cicus rendszeresen, januártól decemberig vedlik, ott bizony elkél a segítség. A kisebb lakásokban problémát jelenthet a porszívó biztonságos és helytakarékos elhelyezése, míg a nagyobb otthonokon szinte képtelenség egy kis teljesítményű géppel egy lendülettel végig érni. A nagy teherbírású takarítógépeket magunkkal cipelni, a vezetéket nem összegubancolva, többször kihúzni és másik aljzatba dugni - ezek azok a kihívások, melyek miatt nem kapkodjuk elő őket a szekrényből minden egyes kiszóródott rágcsálnivaló, lehullott morzsa vagy szállingózó kutyaszőr miatt. Végül a porszívót csak nagytakarításkor vesszük elő, a napi tisztasághoz nem marad más eszközünk, mint a sepregetés - ami ugyanúgy fárasztó és cseppet sem hatékony megoldás. Szerencsére a Bosch talált ezekre a gondokra megoldást az új típusú vezeték nélküli porszívókkal.

A vezeték nélküli porszívó szó hallatán legtöbbünknek a kis morzsaporszívók ugranak be. A kompakt méretet tekintve annyira nem is állunk messze az igazságtól, azonban a kicsiny méret nem jelenti szükségképpen, hogy készülékünk a harmadik szem lencsét már nem képes felszívni - a vezeték nélküli porszívók új generációja sokkal nagyobb hatóerővel bír, teljes értékűen képesek helyettesíteni a hagyományos porzsákos vagy porzsák nélküli nagy testvéreiket. A nagy erejű motor, bár meglepően csendes, hatékonyságban nem marad el vezetékes társaitól, sőt. Élettartamát és erejét tekintve is méltó versenytársa lehet bármely porszívónak.

Az új Bosch porszívók valóban "egykezes" eszközök, könnyű és karcsú kialakításuknak köszönhetően elférnek - és jól mutatnak - bármely sarokban, ahonnan azonnal előkaphatjuk, ha szükséges. Ha pedig a mindennapos takarítást is alaposan, egy ilyen eszközzel végezzük, a havi és az éves nagytakarítás sem lesz olyan megterhelő.

A vezeték nélküli porszívó talán legnagyobb előnye, hogy nem kell a vezetékekkel bíbelődni, a kényelmes takarításnak többé nem szab határt, hogy lakásunk mely pontján van konnektor-aljzat. A vezeték nélküli kialakítás azonban nem megy a hatásfok rovására, a készülék épp oly hatékony, mint vezetékes társai. A Lithium-Ion akkumulátor egy okostelefonhoz hasonló könnyedséggel feltölthető, és a készülék akár 75 percig is képes folyamatosan dolgozni egy feltöltéssel.

A porzsákok ideje lejárt, a Bosch vezeték nélküli készülékek porzsák nélküli kialakításúak. A szenzoros technológiának köszönhetően készülékünk teljesítménye igazodik a szükségleteinkhez, hatóerejét önállóan szabályozza a lehető leghosszabb üzemidő érdekében. Egy LED kijelző tájékoztat arról, hogy ideje kitisztítani a szűrőt, a leginkább izgalmas újdonság pedig, hogy nem szükséges a mosdóban áztatva mosogatni, néhány egyszerű mozdulattal ugyanis a portartályhoz hasonlóan kitisztíthatjuk a szűrőt, hála a RotationClean rendszernek.

A kisgyermekeseknek és allergiával élőknek is jó hír, hogy az új PureAir technológiának köszönhetően a Bosch vezeték nélküli porszívó nem csak a padló, a szőnyeg és a kárpitozott felületek tisztaságát garantálja. A speciális légszűrő ugyanis a beszívott levegőt is megtisztítva fújja ki, így nem kell aggódnunk a takarításkor felkavarodó por miatt sem.

A házikedvencekkel élőkre külön gondoltak a fejlesztők. A Zoo'o ProAnimal típus a nagy hatásfokú motor mellett speciális, állatszőr felszívására alkalmas kefével ellátott, elektronikus porszívófejjel van felszerelve. Használatával garantáltan nem okoz gondot, ha szőrös kis családtagunk kedvenc helye a kanapé vagy a szőnyeg.

A Bosch vezeték nélküli porszívóinak új generációja bármely háziasszony számára hűséges segítő lehet, egy mozdulattal eltakaríthatjuk a mindennapi élet kellemetlen velejáróit anélkül, hogy át kellene rendeznünk a lakást, vagy zajongással felborítani a rendet. A babák, kisgyermekek és házi kedvencek egyaránt képesek nagy koszt csinálni a házban, de hála az új Bosch porszívóknak, megspórolhatjuk a bosszúságot, és több időnk maradhat olyan dolgokra, melyek igazán fontosak.


Most 10% pénzvisszatérítéssel!

Vásárolj az akcióban részt vevő Bosch vezeték nélküli porszívók közül, és visszatérítenek 10%-ot a vételárból. Nincs más dolgod, mint a vásárlást igazoló számlával regisztrálni a www.bosch-home.com/hu/promociok/vezeteknelkul10 promóciós oldalon.

(A regisztráció kizárólag névre szóló, a készülék típusszámát tartalmazó számlával lehetséges, és sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt kapsz az általad megadott e-mail címre.)

Az ajánlat a 2018.05.01. és 31. között vásárolt, és a promócióban részt vevő termékekre érvényes.
A regisztráció határideje 2018. június 14.
A kedvezményt kizárólag banki átutalással tudják eljuttatni hozzád.

A promócióban részt vevő készülékek:

  • BBHL21435,
  • BBH2P14L,
  • BBH21621,
  • BBH21622,
  • BBH2P163R,
  • BBHL21841,
  • BBH218LTD,
  • BCH625LTD,
  • BBH52550,
  • BCH6ATH25K,
  • BCH6ZOOO,
  • BBH73275

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletekért, valamint a részvételi szabályzatért keresd fel a www.bosch-home.com/hu/promociok/vezeteknelkul10 weboldalt!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja