SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kedves Férfiak!

Családinet [cikkei] - 2008-06-09
Talán nem veszitek zokon tőlem, hogy Belső értékeiteket célzom meg cikksorozatommal, vagyis a szívetekben ott szunnyadó figyelmességet, hűséget, megbízhatóságot, és gyengédséget! Azt kérdezed miért? Azért, mert szükség van rátok!
Kedves Férfiak!

Veletek együtt

Nőként, asszonyként tudom, hogy mi nők nem adjuk fel oly könnyen a bennünket motiváló Belső értékeitek kiaknázását. A  nyafogások, hisztik, elégedettlenségek legtöbbször az eszköztelenségeink, a saját türelmünk elvesztése, érzelmeink csatáinak tünetei.
Mi nők és asszonyok mindig és készen álltunk - ahogy ma is, még a modern és rohanó világ körülményei között is - arra, hogy kivárjunk benneteket, mert nélkületek nem megy!  Veletek együtt szeretnénk élvezni az életet, veletek együtt szeretnénk a fűben futkosni, összebújni szerelmesen. Veletek együtt szeretnénk az élet kínálta lehetőségeket igazán élvezni, hiszen szeretjük látni a sikereiteket, büszkék vagyunk rátok, szeretjük azt, hogy mások vagytok, mint mi. Mindezek mellett pedig nagyon vágyunk arra, hogy legyetek bátrak szeretni, merjétek bátran látni az érzelmeiteket, hogy egymás mellé állhassunk!

Fogjunk össze

 Bogozzuk ki együtt a szálakat, azokat, amelyeket a mai modern világ a női és férfi szerepekről összekuszált!
Ezért azt a férfit szólítom benned, aki kész arra, hogy másként, vagyis éberebben törődjön magával. Azt a férfit szólítom, aki kész kibújni az egyedüllét kényelmes megoldásaiból és bizonyos régi szokásait is kész feladni azért, hogy érzékenyebbé váljon az élet kínálta szépségekre. Ehhez a fajta érzékenységhez megérinthetővé kell válnod, s ez egy igazán neked való, férfias kíhívás. Szándékom megszólítani azt a férfit is benned, aki a védelem oldalán áll és ezért kész lemondani a maga vágyairól. A békés harcost is szólítom benned, ki önmaga Ura tud lenni, s ennek az Úrnak Ereje Belső tartásában nemesedik.

Elmozdulni, kimozdulni

A következőkben javaslataimat olvashatod, hogy elmozdulj, kimozdulj, így adj magadnak lehetőséget egy új megtapasztalására. Lélegezz, s hangold, bátorítsd magad, hogy a hétköznapi gondolkodáson túl megjelenhessen az érintettség, a szavak nélküli!

1. Ébredj - ébredjetek kedveseddel együtt - korábban! Mikor voltál utoljára a Napfelkeltével?
2. Maradjon időd reggel arra, hogy rendesen megreggelizz. Készíts magadnak - és kedvesednek - frissítő gyógyteát, egy jó reggelit és élvezd!
3. Váltott zuhannyal zuhanyozz és dörzsöld le magad durvább szivaccsal, így engeded lélegezni a bőrödet is!
4. Tedd le az autót, menj busszal, vagy ha teheted gyalog! Ha kénytelen vagy autóval menni, keress egy új útirányt!
5. Mindig legyen nálad tiszta víz, ha nem is tudsz enni napközben, legalább bőven igyál!
6. Lélegezz jó mélyeket, naponta többször is.
7. Legyél türelmes magaddal, hogy másokkal is megtehesd ugyanezt.
    (folyt.köv.)
                                                                                                                                                                                  Knolmár Marica

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja