SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A Latabárok sírjának meggyalázása

Koren Gizella [cikkei] - 2010-10-07
Régi baráti szál fűzött ifj. Latabár Kálmánhoz, erről egyik honlapomon emlékeztem meg. Azon keresztül talált rám az a kedves ember az elmúlt szombaton, aki a Farkasréti temetőben a Latabárok családi sírhelyét találta meg összetörve.
A Latabárok sírjának meggyalázása

A telefon után másnap, vasárnap én magam is kimentem a Farkasréti temetőbe. A látvány, ami fogadott, szörnyű volt.

latabár

Lefotóztam, hogy mindenkinek hírül tudjam adni. Azt gondolom, hogy ami ott történt, az halottgyalázás. Ráadásul olyan embereket gyaláztak meg, akik sokat adtak nekünk évtizedekig. A legnehezebb időkben is a legtöbbet: a mosolyt az arcokra.

Kötelességünk utána járni, hogy mi történt. Százfelé indítottam útnak ezeket a fotókat a kapcsolataim révén. De eddig mindig valamilyen falba ütközött az, hogy kiderüljön, mi történt ott...

Latabár sírkő

Több éve vagyok ezen az oldalon gyász tanácsadó. Nem hittem, hogy ilyen cikket kell még írnom. Kicsit kötelességemnek is érzem ezeket a szörnyű fotókat most leközölni.

Közeleg a Halottak napja. Ez szégyen, ami Farkasréten van. Nem a Latabár családra szégyen, hanem ránk, akik szó nélkül elfogadtuk a művészetüket.

Koren Gizella


Koren Gizella
Gyász, lelki tanácsadás

Elérhetőségem:
Honlap: http://www.gyasz.abbcenter.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja