SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

10 jel, ami arra utal, hogy megtaláltad a lelki társadat

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-10-12
Lelki társ bárki lehet, nem feltétlenül kell a szerelmednek lennie: lehet egy családtag, egy barát, vagy akár egy tanár. Akivel azt érzed, mintha a hiányzó feledet találtad volna meg. Akivel teljes az összhang, aki olyan, mintha mindig is ismerted volna, akivel teljesen önmagad lehetsz.
10 jel, ami arra utal, hogy megtaláltad a lelki társadat

10 jel, hogy megtaláltad a lelkitársadat

7 milliárdan vagyunk a Földön. Egészen elképesztő szám. Nehéz is elképzelni, hogy ennyi emberből mindenkinek csak egy hozzáillő, tökéletes párja lenne. Sokan hisznek a lelki társban, aki nem feltétlenül kell, hogy a szerelmünk legyen.

Néha betoppannak új emberek az életünkbe, felszállnak velünk egy vonatra, együtt utaznak velünk, majd leszállnak, vagyis kilépnek az életünkből. Mi pedig csak megyünk tovább, állomásról állomásra. Egyesek sokáig vannak velünk, mások kevesebb ideig. Minden embernek megvan körülöttünk a maga szerepe, és ha figyelünk, akkor rájöhetünk, hogy vajon miért is kaptuk őt, mi az üzenete, tanulsága, mit tanulhatunk tőle, belőle vagy általa. 

Egyesek úgy tartják, hogy a lelki társ az, akivel azonnal mélyebb kapcsolatba kerülünk. Mások szerint ennél sokkal többről van szó. Mutatjuk, hogy melyek lehetnek azok a jelek, amelyek arra hívhatják fel a figyelmünket, hogy megtaláltuk a társunkat!
 

1. Már a kapcsolat nagyon korai szakaszában békét és nyugalmat érzel

Úgy érzed, igen, most hazaérkeztem. Mintha megtaláltad volna az otthonodat. Nem tudod még, hogy miért, de jó ott lenni, jó vele lenni, jó vele beszélgetni, és amikor vele beszélsz, akkor nem feszengsz, hanem békés és nyugodt vagy. Olyankor mintha nagyon jól lenne a lelked. Nem feltétlenül kell szerelemnek lennie és nem kell pillangóknak röpködni a hasadban, egyszerűen csak úgy érzed, hogy megtaláltad egy hiányzó darabodat, és beszélgetés közben mintha megállt volna az idő.
 

2. Lehet, hogy nagyon különböztök, mégis kiegészítitek egymást

Vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem illenek össze. Akik különböznek, és a különbözőségeik miatt lehúzzák egymást. Az egyik például állandóan menne, utazna, a másik otthonülő típus. Ha az egyikük megpróbálja a másikra ráerőltetni a saját életvitelét, akkor valamelyikük kellemetlenül fogja érezni magát. A lélektársaknál ez épp fordítva van. A különbözőségek úgy egészítik ki egymást, hogy meglegyen az egyensúly: vagyis ha az egyikük túl nyugodt, a másik meg aggódóbb, pörgősebb típus, az egyik megnyugtatja a másikat, míg a nyüzsgőbb fél izgalmat hoz a kapcsolatukba. És helyre is állt az egyensúly.
 

3. Úgy érzed, mintha már találkoztatok volna

Ilyen biztos mindenkivel előfordult már az életében. Nem tudod miért, de úgy érzed, mintha már valahol találkoztatok volna. Hogy olyan ismerős a másik. Úgy érzed, mintha egész életedben ismerted volna, ezért könnyen megy a barátkozás, a beszélgetés. Gyakori, hogy ilyenkor könnyen bele is ugrunk ebbe a kapcsolatba, például bevállalunk egy közös utazást, akkor is, ha még nem olyan régóta ismerjük egymást. A lélektársakkal való kapcsolat pedig tulajdonképpen sosem szűnik meg. Még akkor sem, ha átmenetileg egy ideig, akár évekig nem beszéltek vagy találkoztok.
 

4. Az értékek ugyanazok

Olyan jó, amikor találkozol valakivel és nem kell magyarázkodni, mert pontosan ugyanazt gondolja, mint te! Pont ugyanaz az világszemlélete, az erkölcsi értékei, az életstílusa. Ez maga a csoda.
 

5. Láttad őt, amikor nagyon rossz állapotban volt, mégsem riadtál vissza

Előfordul, hogy olyan rossz passzban, életszakaszban vagyunk, hogy úgy érezzük, jó lenne egy láthatatlanná tévő köpeny. Hogy jobb lenne most ki se mozdulni és nem találkozni senkivel. Aztán jön valaki, akivel épp ebben az életszakaszban találkozol, és magad sem érted, hogy miért, de ő a káoszban is meglátja benned az értéket. Aki így is szeret és melletted áll. Ilyen az igazi lelki társ.
 

6. Néha még egymás fájdalmát is érzitek

Az ikrek szoktak hasonló jelenségről beszámolni: gyakran megérzik, ha a másikkal történik valami. A lelki társaknál is előfordulhat ilyesmi. Sokan arról számolnak be, hogy megérzik a másik fájdalmát. Ahogy azt is, ha például ideges valami miatt. 
 

7. Elektromosságot érzel, amikor megérintitek egymást

Amikor találkozol a lelki társaddal, az egy nagyon csodás, felemelő, lélekemelő érzés. Nem számít, hogy mennyi időt töltötök együtt vagy külön, amikor együtt vagytok, akkor érzitek azt a semmihez sem hasonlítható összhangot. Előfordul, hogy amikor egymáshoz értek, olyan, mintha egy kis elektromosságot éreznétek. 


8. Időnként különválhatnak az útjaitok, de lélekben mindig együtt vagytok

Az igazi lelki társ egy tükröt tart feléd, ami néha egy kicsit ijesztő is lehet. Ilyenkor előfordulhat, hogy fájdalmas, amit mond, ezért inkább menekülsz előle, a kapcsolatotoktól. Aztán újra találkoztok, újra kibékültök, majd lehet, hogy ismét szakítotok. De lélekben a külön töltött idő alatt is együtt maradtok. 
 

9. Végre önmagad lehetsz

Nem kell finomkodni, nem kell megjátszani magadat. A leki társad mellett végre felszabadult lehetsz, önmagad adhatod. Ő a legjobb barátod és a cinkosod, és te is az vagy neki.
 

10. Fontos leckét tanít neked

A lélektársad a legnagyobb tanítód is egyben. Néha egyenesen megőrjít, felkavarja benned az indulatokat, szenvedélyessé tesz és megkérdőjelezi mindazt, amit eddig gondoltál magadról, a világról. Mellette megismerheted önmagadat, hogy ki vagy te és mit is akarsz a világban, mi a célod. Sokat tanulhatsz tőle, mellette, általa. 

Indexkép: StarFlames képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja