SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nagymama meséi - Hangoskönyv kifestővel

Bozsó Zsuzsanna [cikkei] - 2011-04-20
A hangos könyv (CD) kifestő és foglalkoztató füzet, óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára szórakoztató és készségfejlesztő időtöltés. A hangos könyv lehetőséget nyújt, a még olvasni nem tudó gyermeknek, az önálló mesehallgatásra.
Nagymama meséi - Hangoskönyv kifestővel

nagymama_meseiKedves Érdeklődő!

Az iskoláskorúak, saját maguk is figyelemmel kísérhetik, az elhangzó szöveget, ezzel erősítve olvasási tudásukat. A mese történetéhez kapcsolódó kifestő és foglalkoztató füzetben a gyermek életkorának megfelelő feladatok fejlesztik a kéz és szem koordinációját, logikai megoldó képességét. A meséhez kapcsolódó kontúrrajzok színezése, a gyermek ötletességét, fantáziáját mozgatja meg.

A „Nagymama meséi” CD, sorozatunk második darabja, emberi érzésekről és értékekről, a szeret erejéről, családról és barátságról szólnak kedves állatfigurák megszólalásában.
Az első mesében négy cicatestvér keveredik nehéz helyzetbe, a torkosságuk miatt. Vajon fel merik vállalni tettük következményeit, vagy könnyebb utat választanak?

A második történetben a szépséges és öntelt nyuszi lánynak segít a szerető és furfangos családja megtalálni az igazi értékeket. Harmadik mesénkben egy kisfiú és egy rigópár barátsága bontakozik ki, és a felelősség felvállalása, amikor véget ér a nyár, a gondtalan játszadozás és kezdődik az iskola.  


A CD-n mondókák és népdalok hangzanak el. A gyermekmondókák és népdalok megismerése fontos szerepet játszik népi hagyományaink őrzésében. Többszöri hallgatása megkönnyíti azok elsajátítását.

A meséből részlet meghallgatható a www.hangosmese.fw.hu weboldalon


Hasznos időtöltést, jó szórakozást kívánok!

Bozsó Zsuzsanna


+36 30 354 3946
bozsozsuzsa@gmail.com
 www.bozsozsuzsa.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja