SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Rosszcsontok

[cikkei] - 2008-11-11
A Rosszcsontok második albuma a musical-ek világába kalauzolja el a családokat.
Rosszcsontok

A legnépszerűbb magyar nyelvű musicalek leghíresebb, gyerekekhez kötődő betétdalait dolgozta fel Czető Ádám és Németh Viki, akik egy év alatt a gyerekek és a nagycsaládosok kedvenc gyerekformációjává nőtték ki magukat így együtt, mint Rosszcsontok. Az Operett és a Madách Színház törzsközönsége, és a musicalkedvelő nagyközönség nagy örömmel fogja hallgatni a két roppant tehetséges énekes-nebuló feldolgozás dalait, és saját musical számait. Valószínűleg ez a lemez az elsővel együtt válik arannyá még a karácsonyi piacon.


Dalok: Beindul a pofonofon (A Dzsungel könyve); Szilvásgombóc (A Padlás); Szívek melegében (Légy jó mindhalálig); Ciki románc; A főcucc; Error terror; A zene (Valahol Európában); Vége a nyárnak (Mi, szemüvegesek); Randi; Nőjünk fel; Szilvásgombóc (karaoke verzió); Rosszcsontok 1. (videoklip mix)


Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja