SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Micimackó csuporcsata

Marci [cikkei] - 2007-01-29
Társasjáték apróknak (azért a nagyok is jókat játszhatnak a gyerekekkel!)
Micimackó csuporcsata

Főleg kicsiknek ajánlom. A játéktábla két oldalas, ami azt jelenti, hogy az egyik oldalon nyár van, a másikon tél. A papírból készült figurákat is ehhez hasonlóan ki lehet fordítani, mivel az egyik oldalon sálat, sapkát viselnek, a másikon megszokott ruhájukat. Micimackóval, Tigrissel, Malackával és Fülessel lehet végigmenni a pályán. Közben pedig olyan mezők vannak, mint például: Micimackó, amire ha rálépünk kapunk egy feladatot (pl.:Grimaszolj!), vagy bagoly, ahol egy kérdést kapunk (pl.:Mi a kedvenc csemegéje Micimackónak?). Van olyan mező, amin egy mézes csupor található. Ha erre lépünk, kapunk egy csuprot.

 

 

Ugyanis az a cél, hogy minél több csuprot szedjünk össze a játék végéig. A feladatok vagy kérdések teljesítésével is kapunk egy-egy csuprot. Aki először ér a célba az is kap egyet.

Jó szórakozást!

www.abbcenter.com/jatek


 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja