SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szeresd a testvéredet

Családinet [cikkei] - 2007-10-27
Óriási az érdeklődés Halász Judit vadonatúj lemeze iránt, melyre az ismert versek mellett, Bródy János és Bódi László (Cipő) szerzeményei is felkerültek.
Szeresd a testvéredet

 A művésznő kellemes hangja, a vidám ritmusok, bohókás rímek biztos sikerre számíthatnak a kicsik és a nagyok körében egyaránt.   Eredetileg azt a címet adták a lemeznek, ami az első dalé is, hogy Ne legyen több testvérháború. Ehelyett a negatív kicsengés helyett választották aztán inkább a Szeresd a testvéredet címet. Hiszen  Halász Judit egy ország hangjaként azt szeretné hirdetni, hogy elég a vitákból, a veszekedésből, menjünk afelé, amerre mindannyian szeretnénk!   Úgy látszik, hogy körülöttünk olyan a világ, hogy egyre inkább nem számíthatunk másra, csak a családra!

 A kedves, meghitt hangulatú lemez borítóján a művésznő unokáival látható. A nagyobbik 3 éves, a kisebbik másfél. Nagyon kicsi a korkülönbség a két unoka között. A szülők minden igyekezete és ügyessége ellenére a nagyobb gyerek nem élte meg könnyen azt, hogy trónfosztott lett. Valószínűleg úgy élte meg a kistestvér érkezését, hogy neki kevesebb figyelem, törődés, szeretet jut, mint eddig. Halász Judit éppen ezért arról énekel a lemezen található dalokban, hogy a testvérükkel sokkal erősebbek lesznek, ha segítik egymást, akkor lesz kire támaszkodniuk az életükben, hogy mindig lesz valaki, akivel együtt lehet játszani, később pedig a kisebb megkérdezheti a nagyobbat arról, amit ő még nem tud, tehát segíteni tudnak egymásnak és sokkal erősebb egy gyerek, mint több gyerek!

A lemez dalait bemutató turné már elkezdődött. Karácsony előtt a korábbi évekhez hasonlóan a Vígszínházban lesz hallható Halász Judit!

A lemezen a következő dalok hallhatók:
Ne legyen többé testvérháború,
Panda maci dal,
A testvérem  a legjobb gyerek,
Füstbe ment terv,
Bolondozó,
Lajhár,
Testvérek között,
Békanóta,
A padláson,
Darázs-garázs,
Hóhullásban,
Kobra,
Az ördögfióka és a tündér,
Fiúk dala – lányok dala,
Mackóébresztő,
Anyu, végy egy hegyet nékem,
Bátorító,
Egy pettyes petymeg,
Este,
Haza, anyámhoz

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja