SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kitiltották a gyerekeket egy étteremből

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-02-21
Márciustól nem fogadnak 10 éven aluli gyerekeket egy étteremben. Döntésüket azzal indokolták, hogy bár nagyon szeretik őket, az utóbbi időben nagy kihívást jelentett számukra a gyerekek elhelyezése.
Kitiltották a gyerekeket egy étteremből

/Kiemelt képünk illusztráció/

Márciustól nem fogadnak 10 éven aluli gyerekeket

Egy New Jersey-i étterem, a Nettie's House of Spaghetti vezetősége úgy döntött, hogy márciustól nem fogadnak 10 éven aluli gyerekeket. Ezt a Facebookon és az Instagramon is bejelentették. 

Mint írták: 

"Szeretjük a gyerekeket. Tényleg, nagyon szeretjük. Az utóbbi időben azonban rendkívül nagy kihívást jelent a gyerekek elhelyezése a Nettie's-ben".

Az étterem vezetősége hozzátette, hogy bár tudja, hogy ez a döntés sokaknál nagy felháborodást kelt majd, mégis úgy érezték, hogy át kell venniük az irányítást. Ezzel arra utaltak, hogy néhány gyerek viselkedése a elmúlt időszakban kiverte náluk a biztosítékot. Hangoskodtak, rohangáltak, de az indokok között szerepelt a rendetlenség is.
 


 

A hír nagy visszhangot váltott ki, volt, aki nagyot csalódott az étteremben, míg mások egyetértettek a döntéssel. 

"Úgy gondolom, hogy ez egy jó döntés, annak ellenére, hogy vannak gyerekeim. Bár már felnőttek, de én egyetértek ezzel" – írta egy kommentelő.  

Más pedig így nyilatkozott: 

"Nem minden étterem alkalmas arra, hogy kisgyermekes családok menjenek oda."  

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja