SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Monumentális búcsú Michael Jacksontól

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-07-08
A pop királyának a temetése legalább olyan figyelemre méltó volt, mint az élete, a munkássága. A Los Angeles-i Staples Centerben világsztárok tisztelegtek műsorukkal a család és húszezer rajongó előtt. A szertartást a világ minden tájékán közvetítették tévécsatornákon és az interneten keresztül.
Monumentális búcsú Michael Jacksontól

Az emlékkoncerten Michael testvérei és gyermekei is színpadra léptek, hogy elénekeljék a világsztár talán legismertebb dalát, a Heal the world-ot.

emlekkoncertA dal elhangzása után Paris lépett a mikrofonhoz, és könnyes szemmel, elcsukló hangon azt mondta: „Amióta csak megszülettem, a legjobb apa volt a világon, akit el tudok képzelni. Nagyon szerettem őt!” A rokonok nem győzték vigasztalni a kislányt.


A gyerekek korábban a nyilvánosság elől rejtve éltek, a szertartáson azonban az első sorban ültek, így minden figyelem rájuk irányult, illetve Michael édesanyjára és testvéreire.

A szertartáson olyan világsztárok léptek fel, mint Mariah Carey, Jennifer Hudson, Lionel Richie, és Stevie Wonder. Elizabeth Taylor, a régi barát azonban távol maradt a temetéstől, mondván, hogy fájdalmát nem akarja megosztani a nagyközönséggel, inkább egyedül gyászol.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja