SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szolnoki Péter örökbe fogadta Bon-Bont

Singola Edit [cikkei] - 2009-07-14
A Bon-Bon együttes frontembere évek óta szeret lovagolni, így első útja a lovardához vezetett, amikor az épülő bikali Reneszánsz Élménybirtokra látogatott. Felpattant a legszebb lóra, amelyről pár perc múlva kiderült, hogy a Bon-Bon névre hallgat.
Szolnoki Péter örökbe fogadta Bon-Bont

Szolnoki Péter Szirákon tanult meg lovagolni, és jó ideig vissza is járt oda, azonban ez a hobbi pár éve már nem fér bele az idejébe.

lovas„Imádom az állatokat, még egy szöcskét sem csapok agyon, a lovak pedig kifejezetten a kedvenceim. Régi álmom, hogy saját lovam legyen, de ez egyelőre nem tűnik megvalósíthatónak. Ráadásul az utóbbi időkben még alkalmanként sem tudtam lovagolni, mert nagyon lekötött a munkám. A Bon-Bon együttes hamarosan 15 éves lesz, a jubileumot jövő júniusbbon-bonan a margitszigeti Nagyréten fogjuk megünnepelni egy óriási koncerttel, és már ennek előkészületein is javában dolgozunk. ” – meséli az énekes.


A lenyűgöző látvány ellenére a lovaknak örült a legjobban, mert nagyon rég volt lehetősége lovagolni, így azonnal nyeregbe pattant.

„Kis híján leestem a paripáról megdöbbenésemben, amikor a lovászt megkérdeztem, hogy hívják a lovat, ugyanis kiderült: Bon-Bon a neve. Mindezt tetézte, hogy a lovász vezetékneve, sőt még a szülővárosa is megegyezik az enyémmel. Úgy döntöttem, hogy a sok véletlennek tűnő egybeesést meg kell pecsételni valamivel, ezért „örökbe fogadtam” Bon-Bon lovat. Vagyis, ha ismét az Élménybirtokon járok, akkor kizárólag rajta fogok lovagolni, és persze egy kis bonbont is viszek neki ajándékba” – teszi hozzá nevetve Szolnoki Péter.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja