SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ryan Reynolds és Scarlett Johansson örökbefogadnának

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-07-14
A színészpár szeretne örökbefogadni egy gyermeket.
Ryan Reynolds és Scarlett Johansson örökbefogadnának

Tavaly megkötött házasságuk óta arra várnak, hogy adoptálhassanak egy gyermeket, ami valószínűleg hamarosan megtörténik.

ScarlettA 32 éves Reynolds azt nyilatkozta korábban, hogy a bátyját is örökbefogadták szülei, ezért szeretné az ő példájukat követni. Reynolds nem Angelina Jolie-t akarja utánozni ezzel, hanem segíteni szeretne abban, hogy egy árva gyermek szerető családban nőhessen fel.



Scarlett egyelőre még nem nyilatkozott ezzel kapcsolatosan, de a színésznő most amúgy is elfoglalt: jelenleg az Iron Man 2 című film forgatásán tartózkodik, illetve ő most a Mango divatmárka arca. Ryan Reynolds kanadai színészt elsősorban vígjátékokban láthattuk, de az X-Menben is szerepelt.
 
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja