SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Lelki egyensúly - belső Feng shui

Enczmann Éva [cikkei] - 2012-07-25
Azért választottam a "Lelki egyensúly - belső Feng shui" címet, mert azt tapasztalom nap mint nap, hogy a jelenlegi általános helyzetük az embereknek, a gondolkodásuk, hozzáállásuk dolgokhoz igen lehangoló. Lehangoló, hogy elsősorban a félig üres pohárra fókuszálnak. Nem azt nézik, nem azt veszik észre, hogy a pohár félig tele van.
Lelki egyensúly - belső Feng shui

A hiányosságok kerülnek előtérbe, azt erősítik magukban. Azt tapasztalom, hogy a világ megváltozott. A dolgok felgyorsultak. Mindent sokkal gyorsabban és intenzívebben élünk meg manapság. Így fontossá és szükségszerűvé vált egy magasabb tudatosságban való lét, melyet alkalmazva kevésbé érhet minket meglepetés. El kellene kezdenünk a félig teli pohárra fókuszálni!

Lehet, hogy álmodozom? Mivel tapasztalom a pozitív gondolatok jótékony hatását, mégpedig azt, hogy amit kitűzök célul igen is a jelenlegi helyzet ellenére képes vagyok elérni, megvalósítani, szeretnék biztatni mindenkit, hogy kezdjen el így élni, gondolkodni.  Amikor kitűzünk egy célt, és képesek vagyunk ezt szem előtt tartani, egyszer csak azt vesszük észre, hogy az álom valóra válik.

Hogyan kapcsolódik a pozitív gondolkodás a Feng shui-hoz? Saját tapasztalatom azt mutatja, hogy a lakás melyben élünk, támogat minket abban, amit meg kell élnünk mindennapjainkban. Az élet úgy hozta, hogy az utóbbi 10 évben kétévente új lakásba kellett költöznöm. Hiába nem volt tervbe véve, az élet így hozta magával. Így az életem is kétévente nagyobb fordulatot vett. Természetesen folyamatosan igénybe vettem Feng shui ismereteimet, és döbbenten tapasztaltam a lakásokat vizsgálva, hogy életem számos történése, valamint a mindennapi hatások, megtapasztalások melyek értek, a lakás alaprajzában energetikájában fellelhető.



A Feng shui azt vallja, hogy az első dolog az életünkben a sorsunk, amivel leszületünk. A második a belső egyensúly amire törekednünk kellene. A harmadik dolog a Feng shui, mellyel befolyásolni tudjuk életünket, mindennapjainkat. Amikor egyensúlyban vagyunk saját magunkkal, a lakás negatív hatásai, energiái kevésbé tudnak befolyásolni. Engem is értek negatív hatások  munkában, emberi kapcsolatokban amik elég rosszul érintettek. Konkrétan a karrier emberi kapcsolatok életterülete a lakásomban a mellékhelyiségre esik, illetve a bejárat energiái intrikákat, pletykákat  hoztak az életembe. Ebben az esetben, amikor az ember nincs egyensúlyban önmagával, igen kellemetlen helyzetek adódhatnak. Én magam is néhány igen kellemetlen helyzetbe kerültem. Aztán amikor sikerült felülkerekedni a helyzeteken, kívülről szemlélni magamat, és a szituációt, persze megerősítve belső egyensúlyomat, ezek a negatív hatások is megszűntek. Ha mégis korábbiakhoz hasonló történések kezdtek kialakulni, könnyű szerrel kezeltem az adott szituációt megtartva az egyensúlyt. Érdemes dolgozni magunkon.

Az egyik legjobb módszer a jóga, hogy ha valaki el szeretne indulni ezen az úton, és szeretné megtalálni a harmóniát. Érdemes dolgozni a blokkjainkon, melyek esetlegesen gátolják életünket. Tehát arra biztatom Önöket, hogy higgyenek Önmagukban, és kezdjenek el pozitívan gondolkodni a jelenlegi általános helyzet ellenére, és a dolgok is elkezdenek jóra fordulni. Ebben biztos vagyok!
 

Enczmann Éva


Enczmann Éva
Neurofeedback Tréner, Feng Shui szakértő

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/393-76-24
E-mail: enczmanneva@gmail.com
Honlap: https://www.neurofeedback-agytrening.hu/
http://www.fengshui-harmonia.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja