SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Magyarországon elindult a Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom Díjért meghirdetett verseny

Családinet [cikkei] - 2013-06-05
A Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom Díjért folytatott verseny megrendezésére az Európai Bizottság Safer Internet programjának keretében kerül sor, az Insafe hálózat támogatásával. A versenyt a 2011-es Európai Díj sikerére építve immár második alkalommal rendezik meg a legtöbb európai uniós tagállamban, továbbá Izlandon, Norvégiában és Oroszországban.
Magyarországon elindult a Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom Díjért meghirdetett verseny

A Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom Díjért folytatott verseny célja, hogy elismerést és ismertséget nyújtson a már létező, 4-12 éves gyerekek számára létrehozott internetes tartalmak részére, továbbá arra ösztönözze a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt, hogy hozzanak létre minőségi, gyermekeknek szóló internetes tartalmakat.

A verseny keretében a legjobb, gyerekek számára létrehozott internetes tartalmakat mind nemzeti, mind európai szinten négy kategóriában díjazzák. A gyerekek egyénileg vagy csapatokban (pl. iskolai osztályok) is benevezhetnek, a felnőttek közül pedig szakmabeliek és nem szakmabeliek is részt vehetnek a versenyben.

A versenyre bármilyen típusú online tartalommal be lehet nevezni – a weboldalaktól, blogoktól és videóktól kezdve az alkalmazásokig és a játékokig – amennyiben az gyerekek vagy fiatalok számára készült. A benevezett tartalmak lehetnek kifejezetten a verseny céljából létrehozott online tartalmak, vagy olyanok, amelyeket már korábban létrehoztak, de érdemesek a nemzeti vagy európai szintű elismerésre.

A verseny két szintje és négy kategóriája:
Nemzeti és európai szinten egyaránt négy kategóriában hirdetnek majd ki győzteseket:

  • Felnőtt szakmabeliek
  • Felnőtt nem szakmabeliek
  • Fiatalok – egyénileg (vagy legföljebb 3 fős csapatokban)
  • Iskolai osztályok / fiatalok csoportjai (legalább 4 fő)

Nevezési határidők és a díjkiosztók időpontja


A verseny Magyarországon 2013. május 30-án indult.
A nevezési határidő 2013.október 31.

A versenyben részt vevő egyes országok nemzeti győzteseit 2013 novemberében hirdetik ki. A nemzeti szinten első helyezést elért pályázatok továbbjutnak a Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom Díjért folytatott verseny mezőnyébe. Az európai győztesek kihirdetésére a Biztonságosabb Internet Napján (Safer Internet Day), 2014. február 11-én kerül sor. Az európai győztesek meghívást kapnak Brüsszelbe, a 2014. február 11-én megrendezendő európai díjátadó ünnepségre.

További információért, illetve ha nevezni kíván, látogassa meg a verseny honlapját:
www.bestcontentaward.eu

Kép: bestcontentaward.eu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja