SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Vádat emeltek egy szülész-nőgyógyász ellen

Családinet [cikkei] - 2014-03-17
Vesztegetés miatt vádat emelt az ügyészség egy szülész-nőgyógyász ellen, a szakorvos 2012 végén, az elvégzett műtét után a betege által adott 50 ezer forintot kevésnek találta, és további 100 ezer forintot kért tőle - tájékoztatott a Veszprém Megyei Főügyészség a honlapján.
Vádat emeltek egy szülész-nőgyógyász ellen

A szülész-nőgyógyász kevésnek ítélte a varratszedésért kapott pénzt
    
A Veszprémi Járási Ügyészség vádirata szerint az asszony varratszedésre jelentkezett az orvosnál, és a munkáját megköszönve 50 ezer forintot adott át neki. A vádlott erre azt
közölte a nővel, hogy ő "nem 50 ezer, hanem 150 ezer forintos orvos", a fennmaradó részt pedig a következő alkalommal majd lerendezik - áll a vádiratban.
    


A betegnek ezt követően rendszeresen kellett a kórházba járnia, ennek során őt más orvosok látták el. Az egyik nap azonban a vádlott végezte a kezelést, s utalt arra, hogy a pénzét még mindig nem kapta meg - áll az ügyészség közleményében.
    
Az asszony ekkor ígéretet tett, hogy "tartozását" később rendezni fogja, a kért pénzt viszont a későbbiekben sem adta át az orvosnak, és bár a gyógyulása elhúzódott, őt a továbbiakban nem kereste, másik szakorvoshoz fordult.

Forrás: MTI
Fotó:
geralt - pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja