SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Saját temetésén ébredt fel egy fülöp-szigeteki kislány

Családinet [cikkei] - 2014-07-15
Saját temetésén tért magához egy fülöp-szigeteki három éves kislány - olvasható a helyi sajtóban. A megdöbbentő eseményt szemtanúk, valamint egy videofelvétel is igazolja, ráadásul a rendőrség is megerősítette.
Saját temetésén ébredt fel egy fülöp-szigeteki kislány

Az orvosi diagnózis ugyanakkor még késik, ám az biztos, hogy a kislányt néhány napos láz után pénteken szállították kórházba. A jegyzőkönyv szerint az orvosok szombat reggel kilenc órakor állapították meg a halál beálltát.

A család ezt követően vitte haza a holttestet, és megtették az előkészületeket a másnapi temetésre, amelyen hihetetlen dolog történt. Az egyik szomszéd elmozdította a koporsó fedelét, hogy eligazítsa a kis holttestet, ám döbbenten tapasztalta, hogy a fej mintha megmozdult volna.

A szülők ezután a kislány pulzusát kezdték tapintani, vizet adtak neki, és kórházba rohantak vele. A rendőrség egyelőre a történteket közölte csupán, semmi egyéb információt nem osztottak meg az esetről. Ráadásul a szóban forgó család személyazonosságát is titkolják, nehogy megrohamozzák őket a hívők.


Forrás: filantropikum.com
Videó, kép: youtube.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja