SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi tragédia

Családinet [cikkei] - 2016-06-02
A rendőrök halott csecsemőt találtak egy kiskőrösi házban.
Családi tragédia

A mentőszolgálat munkatársai tettek bejelentést a rendőrségre 2016. június 1-jén 23 óra 30 perckor arról, hogy egy kiskőrösi ingatlanból egészségügyi ellátás céljából kórházba szállítottak egy nőt. Az elvégzett orvosi vizsgálatok alapján a nő néhány órával korábban szülhetett, de a mentők a helyszíni ellátás során csecsemőt nem találtak.

A rendőrök 23 óra 33 perckor az időközben szintén odairányított mentőszolgálat munkatársaival az ingatlan fürdőszobájában nejlonzsákba csomagolva találtak egy halott csecsemőt.

A helyszíni szemle adatai és az elsődleges orvosi szakvélemény alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya - szakértők bevonásával - emberölés miatt indított nyomozást.

Az anya a szülés utáni komplikációk miatt a gyors és szakszerű egészségügyi ellátás ellenére a kórházban életét vesztette. Halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indítottak a nyomozók.

Forrás: http://www.police.hu
Fotó: diowcnx/pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja