SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Meghalt a légpuskával meglőtt oldi csecsemő

Családinet [cikkei] - 2016-10-26
Meghalt a Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján kedd délután az a 11 hónapos csecsemő, akit apja légpuskával sebesített meg a baranyai Old községben a napokban - tájékoztatta az intézmény orvosa szerdán az MTI-t.
Meghalt a légpuskával meglőtt oldi csecsemő

Stankovics József egyetemi docens azt mondta: a gyermek kritikus állapotban volt, életét a gondos orvosi ellátás ellenére sem lehetett megmenteni.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi közleménye szerint a gyermek október 16-án lőtt fejsérüléssel került a siklósi kórházba, majd a pécsi klinikára, miután 22 éves apja az otthonukban nem kellő körültekintéssel rakta le, s véletlenül elsütötte töltött légpuskáját, a lövedék pedig a kisfiát találta el.

A férfi ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: MTI
Fotó: WenPhotos/pixabay.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja