SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hosszú úton át cipeli öccsét a segítőkész 9 éves kínai kisfiú

Teszáry Nikolett [cikkei] - 2018-02-08
Szívszorító képek láttak napvilágot, melyeken az látható, hogy egy kisfiú a hóban bukdácsolva cipel a hátán egy kisebb fiúcskát. A képsorok egy olyan tartományban készültek, ahol nagy a szegénység.
Hosszú úton át cipeli öccsét a segítőkész 9 éves kínai kisfiú

A kedves fiú mindössze 9 éves, a hátára kötött kisöccse pedig nem lehet több háromnál. A felvételen édesanyjuk is látható, hátán pedig annak indoka, miért cipeli a kisfiú a picit: az anyuka ugyanis nehéz terhet visz, egy sima hátizsáknál - csaknem saját magánál is - jóval nagyobb pakkja foglalja el.

A család éppen a nagypapához tart, részt vesznek ugyanis abban a programban, mely szerint ha a családok hajlandók átköltözni egy másik faluba, kapnak egy saját házat. A kezdeményezés célja, hogy olyan helyre települhessenek a mélyszegénységben élők, ahol tudnak munkát vállalni, illetve a gyerekek is járhatnak iskolába. Ez a család is részt vesz a programban, amíg azonban felépül a házuk, a nagypapánál húzzák meg magukat - költözésüknek lehetünk szemtanúi a képeken - írja az NLCafe.

Indexkép: andreas160578 / Pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja