SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Százzal hajtott lakott területen egy 11 éves fiú - videó

Teszáry Nikolett [cikkei] - 2018-02-08
Lakott területen is vezette az autót egy kisfiú Pest megyében - édesapja pedig készített erről egy videót is, melynek tanúsága szerint már nem először ült a volán mögött a gyermek.
Százzal hajtott lakott területen egy 11 éves fiú - videó

A Bors közölt részleteket a teljes terjedelmében majdnem tízperces felvételről. A képeken jól látható, hogy a fiú rutinosan vezeti a járművet, a közben elhangzottak alapján pedig már nem is először. Az apa, miközben navigálja fiát, utal a korábbi alkalmakra, amikor a gyermek ügyesebb volt, mert “olyan szépen vezetett”. A képsoron kivehető az is, ahogy a kilométeróra mutatója 90 km/h fölé kúszik.

A szokatlan vezetésóra alatt apa és fia áthalad településeken is, majd erdei utakon - a fiú csak akkor lassít, ha járókelőket lát. Ami ennél is érdekesebb - és aggályosabb -, hogy az apa azt mondja: ha rendőrt látnak, gyorsan kiugranak a kocsiból és a csomagtartóhoz szaladnak. Ennek vélhetően az az értelme, hogy talán nem látszik, ki honnan szállt ki, amennyiben elég gyorsak.

Az apa valószínűleg tudja, vagy legalábbis sejti, hogy tette bűncselekménynek minősül és büntethető, pénzbírsággal vagy akár szabadságvesztéssel is.

A videómegosztó portálokon amúgy gyakorta látni vezető gyerekekről készült felvételeket, azonban ezek általában elzárt területen, belső kertben, vagy tanulópályán készülnek.

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja