SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hét gyermeket ápolnak ma koronavírussal kórházban Magyarországon

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2020-04-16
Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján az országos tisztifőorvos elmondta: hazánkban jelenleg 60 ember szorul lélegeztetőgépre a koronavírusos megbetegedés miatt.
Hét gyermeket ápolnak ma koronavírussal kórházban Magyarországon

Magyarországon az igazolt koronavírusos betegek száma ma 1652 – mondta el a sajtótájékoztatón Müller Cecília országos tisztifőorvos. Ők azok, akiknek a kijelölt laboratóriumokban elvégzett koronavírus-tesztje lett pozitív – a magánlaborokban elvégzett vizsgálatok eredményei ebbe nem számítanak bele.

Kórházban jelenleg 729 embert – köztük 7 gyermeket – ápolnak koronavírussal. A betegség miatt 60 ember szorul lélegeztetőgépre. Csütörtökre újabb 8 ember halt bele a betegségbe, de a gyógyultak száma is tovább nőt: ez jelenleg 199.

Müller Cecília elmondta azt is, hogy az igazolt fertőzöttek 35 százaléka 70 év feletti. A 14 évesnél fiatalabb gyerekek a koronavírusos betegek 2, a 15-29 év közöttiek a 10 százalékát teszik ki.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: iira / pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja