SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mostantól nem kell maszkot viselni a fővárosi játszótereken

Családinet [cikkei] - 2020-06-17
Mostantól nem szükséges maszk, arcot eltakaró sál vagy kendő viselése a budapesti játszótereken - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdán az MTI-vel.
Mostantól nem kell maszkot viselni a fővárosi játszótereken

A korábbi rendelet szerint május 16-ától kinyithattak egyes budapesti játszóterek, de a gyerekek 18 év feletti kísérőinek a koronavírus-járvány miatt kötelező volt eltakarniuk az arcukat.

A közleményben azt írták: Karácsony Gergely főpolgármester ezt a rendeletet módosította most. A közösségi közlekedésben, a piacon, a budapesti üzletekben, bevásárlóközpontokban továbbra is el kell takarni az arcot - tették hozzá.

Mivel a fővárosban laknak a legtöbben, a távolságtartás nehezebben megoldható, ezért az enyhítések mellett továbbra is nagyon fontos a szabályok betartása, és az, hogy figyeljünk egymásra és magunkra - olvasható a közleményben.

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: MTI 
Kép: cocoparisienne / Pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja