SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megérkezett a legfiatalabb ukrajnai menekült Budapestre: egy kéthetes kisbaba

Németh Noémi [cikkei] - 2022-03-02
A picit és családját a Balaton mellett szállásolták el végül.
Megérkezett a legfiatalabb ukrajnai menekült Budapestre: egy kéthetes kisbaba

"Kéthetes kisbaba a főváros legfiatalabb ukrajnai vendége, aki a Balaton mellett várhatja családjával együtt, hogy véget érjen a borzasztó háború" – írta meg a Facebookon Karácsony Gergely.

Hétfő éjszaka 200 embert szállásolt el a Fővárosi Önkormányzat. Annak érdekében, hogy senki se maradjon szállás nélkül, folyamatosan nyitják meg vidéki táboraikat, melyek közül az egyik, Balaton melletti tábor már meg is telt 80 fővel.

"Legfiatalabb bentlakónk alig kéthetes, ő már a Balaton mellett várhatja családjával együtt, hogy véget érjen a borzasztó háború" - írta Budapest főpolgármestere.
 


Március elsején pedig megszületett az első ukrán baba is a budapesti Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján.

A menekültek elszállásolása, ellátása, szállítása ügyén rengeteg civil dolgozik. Az önkéntesek fáradhatatlan munkája és az összefogás példaértékű, rengeteg felajánlás érkezik - számoltak be róla sokan, akik jártak már a határmenti településeken a napokban.

Olvasd el ezt is: 

Kép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja