SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A Kifli a vásárlóival együtt segíti az Ukrán határ menti településeket

Családinet [cikkei] - 2022-03-03
Vásárlóival összefogva küld adományokat a Kifli.hu az Ukrajnából menekültek megsegítésére. A webshopból vásárolva, a kiszállítást a cég raktárába kérve a vásárlók adományokat adhatnak le, ezeket a Kifli.hu Záhonyba juttatja el a rászorulókat segítő civil összefogásnak. Elsősorban nők, gyermekek és idősek a támogatottak, így ennek megfelelő választékot kínálnak.
A Kifli a vásárlóival együtt segíti az Ukrán határ menti településeket

Vásárlóival közösen nyújt segítséget a Kifli.hu

A Kifli.hu munkatársai is megdöbbenésüknek adtak hangot az Ukrajnában kialakult helyzet miatt. A cég és a vásárlóik közötti kapcsolatra jellemzően azonnal felajánlások és kérdések érkeztek arra vonatkozóan, hogyan tudnak a vásárlók is részt venni az adományozásban.


Záhony az adományok célállomása

A cég közvetlen kapcsolatban áll Záhony polgármesterével, aki elmondta, hogy rengeteg menekült érkezik a vonatállomásra, így a záhonyi civil összefogás az elszállásolásukban és az étkeztetésükben próbál meg elsősorban segíteni. Továbbá kapcsolatban állnak határontúli testvérvárosokkal, oda is juttatnak az adományokból.


Együtt a Kiflis vásárlókkal

A kifli.hu weboldalon már elérhető az akció, ahol egy adott termékkörből vásárolva, a kiszállítást a cég raktárába kérve a vásárlók adományokat adhatnak le, amit a Kifli juttat el Záhonyba. A záhonyi polgármestertől kapott információk alapján elsősorban nők, gyerekek és idősek érkeznek, így a választék elsősorban tartós élelmiszerekből, készételekből, baba és higiéniai termékekből áll. Az első teherautó már útnak is indult. A vásárlók aktivitása lenyűgöző, folyamatosan érkeznek az adományok. 

Kifli adomány autó

Az Etesd.hu és az OMSZ kamionjába is került Kiflis raklap

Az OMSZ együttműködő partnerének, az Etesd.hu-nak a megkeresésére is 3 raklap tartós élelmiszerrel reagált a Kifli, ami szerda reggel el is indult Beregszász felé. A kamionban az élelmiszereken kívül orvosi és higiéniai eszközök is helyet kaptak, ezzel segítve a háborús övezet orvosainak, betegellátóinak munkáját.

A Kifli.hu-ról
A cseh anyacéggel rendelkező, innovatív online kiskereskedelmi vállalat a Kifli.hu eddig is kiemelkedő ütemben növekedett. A 2019-es piacra lépése óta gyakorlatilag forradalmasította az online kiskereskedelmet. Élen jár a fenntartható házhozszállításban is. Újratölthető csomagolású termékköre, és széles bio-élelmiszer választéka mellett 2021-ben újrahasználható táskákat vezetett be, 2022-ben pedig elektromos autó flottáját is elindítja. A nagy áruházláncokkal szemben, itt találkozik a kedvező ár-érték arányú minőségi termékkínálat és exkluzív szolgáltatás. Mindezek mellett a gyors és pontos kiszállítás, a kedves futárok, a fogyasztót fókuszba helyező logisztika és ügyfélszolgálat, mind hozzájárult ahhoz, hogy a Kifli.hu rövid időn belül megsokszorozza a forgalmát és a vevőinek számát. 2021-ben elnyerte a DreamJobs “Szerethető munkahely” díját a kis- és középvállalkozás kategóriában.
 
Tények és számok:
Naponta több mint 5000 rendelés
Több, mint 130 ezer vásárló
400 futár
225 CNG üzemanyaggal hajtott autó
14 000 termék - folyamatosan bővülő választék
Újratölthető csomagolású termékkör

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja