SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elfogták Róbertet, aki féltékenység miatt ölhette meg 27 éves barátnőjét, Petrát

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-07-18
A gyilkosság gyanúsítottját, T. Róbertet ötnapos hajtóvadászat után sikerült elfogniuk a budapesti rendőröknek. A 35 éves férfi és párja, Petra egy társkeresőn ismerkedtek meg, senki sem gondolta, hogy ilyen brutális vége lesz a kapcsolatnak.
Elfogták Róbertet, aki féltékenység miatt ölhette meg 27 éves barátnőjét, Petrát

Indexkép: MTI/Mihádák Zoltán. Bűnügyi technikus helyszínel 2023. július 14-re virradóan egy XIII. kerületi társasház előtt, miután az egyik lakásban holtan találtak egy 27 éves nőt.

Irodakukacnak becézték, csendes embernek ismerték, senki se gondolta volna, hogy képes lenne embert ölni 

T. Róbert boldog párkapcsolatban élt barátnőjével, a 27 éves Petrával. Legalábbis a kívülállók így látták.

A férfit az ismerősei irodakukacnak becézték, csendes, visszahúzódó emberként ismerték. Barátnőjével egy társkeresőn ismerkedtek meg, pár hete pedig még a férfi közös képeket is megosztott a közösségi oldalán, ahol Petrával pózol egy névnapi bulin, a Balaton Soundon és egy futóversenyen is. Minderről a Blikk írt. 

A lap szerint a szomszédok veszekedésre lettek figyelmesek pár napja késő este, majd hívták a rendőröket, miután csend lett, a lány pedig nem vette fel a telefont és kopogtatásra se nyitott ajtót. 

A rendőrök holtan találtak a 27 éves lányra. 

T. Róbert ellen hajtóvadászat indult. Öt nappal később sikerült elfogni az angyalföldi emberölés gyanúja miatt körözött férfit - írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói kedden, 12 óra 50 perckor fogták el a férfit III. kerületben, elszámoltatása még tart. 

A Blikk korábban arról is írt, hogy gyilkosság gyanúsítottja, T. Róbert a telefonját nemcsak kikapcsolta, de össze is törhette, ahogy a SIM-kártyát is. 

Az áldozat ismerősei elmondták a lapnak, hogy Petra fél éve költözött haza Olaszországból. Közvetlen környezetének jelezte, hogy a kapcsolat nem a legzökkenőmentesebb, a férfi ugyanis féltékeny típus. A rendőrség információi szerint a férfi birtokolni akarta a barátnőit. 

Indexkép: MTI/Mihádák Zoltán

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja