SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nőket videózott a WC használata közben egy férfi Budapesten és a Balatonon

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-09-12
Elbújt az egyik fülkében, majd amikor hallotta, hogy valaki a mellette lévő WC-t használja, akkor elindította a felvételt. A férfi egy enyhe büntetéssel megúszhatja.
Nőket videózott a WC használata közben egy férfi Budapesten és a Balatonon

Úgy bukott le, hogy az egyik nő észrevette, mit művel

A nők mit sem sejtettek arról, hogy a húszas éveiben járó váci férfi felvételeket készít róluk WC-használat közben. Idén május és június között tevékenykedett egy budapesti szórakozóhelyen és egy Balaton-parti fesztiválon. 

A férfi egy-egy fülkében rejtőzött el, és amikor meghallotta, hogy nyílik a mellette lévő Wc ajtaja, akkor elindította a felvételt. Így 8-8 nőről készített illegális videófelvételt a két helyszínen, a mobiltelefonjával, felülről. 

Az egyik nő észrevette, mit művel a férfi, ezért szólt a férjének, majd a fesztivál biztonsági szolgálatának is jelezte a problémát. Összesen 16 ismert eset van, amikor ilyen jellegű felvétel készült. 

Az ügyészség a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában. 

Tavaly egyébként hasonló eset történt, akkor egy balatonfenyvesi szabadstarnd nyilvános WC-jében kukkolták a nőket kamerával. A rendőrök négy nappal később elfogták az elkövetőt. A 46 éves R. Attila a kihallgatás során beismerte tettét. 

Indexkép: Marcel Gnauk képe a Pixabay-en

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja