SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nápolyit akart vetetni a férfi egy 11 éves fiúval, majd fellökte és kirabolta őt

Tóth Nikolett [cikkei] - 2024-02-16
A férfi leszólította a fiút, akinek 10 ezer forint volt a kezében. Megkérte, hogy vegyen neki nápolyit, de ő azt mondta, hogy most nem tud bemenni, mert sokan vannak. Ekkor a férfi fellökte a gyereket és elvette tőle a pénzt.
Nápolyit akart vetetni a férfi egy 11 éves fiúval, majd fellökte és kirabolta őt

Egy hirtelen mozdulattal fellökte a fiút és kicsavarta a kezéből a pénzt

Rablás bűntette miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy férfi ellen. 

A vádirat szerint a férfi 2023. augusztus második felében egy délelőtt épp egy borsodi településen található élelmiszerbolt előtti járdán ült, amikor odaérkezett egy 11 éves fiú, kezében 10 ezer forinttal. A férfi leszólította a gyereket és megkérte, hogy vegyen neki nápolyit. 

A fiú azonban azt felelte, hogy most nem tud bemenni, mert sokan vannak. Elkezdte tolni a kerékpárját és hazaindult - írja az ügyészség.

A férfi azonban követni kezdte a gyereket, mögé lépett és fellökte őt egy hirtelen mozdulattal. A fiú elesett, a férfi pedig kicsavarta a kezéből a pénzt és elsietett. 

Az ügyészség börtönbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott a büntetett előéletű, letartóztatásban lévő vádlottal szemben. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja