SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Két osztálynak nem volt tanterme - konténereket vittek a gyömrői iskola elé, hogy ott tanulhassanak a diákok

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-09-20
A konténereket azért telepítették, hogy a gyerekek megfelelő körülmények között tanulhassanak. Az intézményben több probléma is felmerült korábban, egyszer például az egyik tanterem plafonjából szakadt le egy nagyobb darab.
Két osztálynak nem volt tanterme - konténereket vittek a gyömrői iskola elé, hogy ott tanulhassanak a diákok

/Kiemelt képünk illusztráció/

A szülők régóta harcolnak az iskola felújításáért

Gyömrőn a Fekete István Általános Iskolában két osztálynak sem volt tanterme a szeptemberi iskolakezésre. Szűcs Lajos, a térség fideszes országgyűlési képviselője  a Facebookon közzétett videójában elmondta, hogy két konténert telepítenek: 

"A mai napon kezdődik meg két konténer letelepítése, azért, hogy a gyerekek megfelelő körülmények között tudjanak tanulni."
 


 

A szülők egyébként régóta harcolnak azért, hogy felújítsák az intézményt, ahol többféle probléma is előfordult az elmúlt időszakban. Például az egyik tanterem plafonjából leszakadt egy nagyobb darab. Ráadásul a megengedettnél több gyermek jár az intézménybe - erről a 24.hu írt. 

Szűcs Lajos arról is beszélt, hogy a Kastélydombi területen további konténereket telepítenek majd. 

Így fogalmazott: "fogjunk össze, és dolgozzunk azért, hogy minél hamarabb felépülhessen a szükséges új iskolaépület.”

Hauser Antal, a Gyömrői Önkormányzat kommunikációs vezetője az ATV megkeresésére korábban azt mondta, az önkormányzat teljesítette a megállapodásban foglalt feladatokat.

Hozzátette: "az egy másik kérdés, hogy a konténeriskola nem készült el, az egy másik kérdés, hogy a Fekete István általános iskola bontása nem kezdődött meg, sőt, ahogy mi tudjuk, új terveket kell készíteni, hiszen nincs meg a megfelelő anyagi forrás arra, hogy az eredeti tervek megvalósuljanak.”

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja