SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Lefagyott lábfejjel ment óvodába a kisfiú, testvéreit is elhanyagolták - a szülőknek bíróság elé kell állniuk

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-11-28
Hideg, penészes falú házban lakott a család három gyerekkel. A szülők vagy elitták a pénzt, vagy szerencsejátékra költötték. A gyerekek ápolatlanok voltak és érzelmileg is elhanyagolták őket. A legkisebb nem hallgatott a nevére, társaival harapással kommunikált. Az anya most nyilatkozott a Tényeknek, és mindent tagad.
Lefagyott lábfejjel ment óvodába a kisfiú, testvéreit is elhanyagolták - a szülőknek bíróság elé kell állniuk

Az óvónők vették észre, hogy a kisfiú lábán fagyási sérülések vannak - az anya mindent tagad

Vádat emelt az ügyészség a szilsárkányi pár ellen, akik a vád szerint gyerekeiket egy romos, penészes falú, hideg házban nevelték. Az ügyészség közleményében az szerepel, hogy a gyerekek ápolatlanok voltak, fizikailag és érzelmileg is elhanyagolták őket. A szülők pedig elitták a pénzt vagy szerencsejátékra költötték. 

A legkisebb gyerek úgy járt óvodába, hogy a lábfejein fagyási sérülések voltak. Ráadásul nem tudott járni és beszélni sem rendesen, társaival vagy harapással kommunikált, vagy a hátukra ugrott, a nevére pedig nem hallgatott.

Tavaly vették el a családtól a hatóságok a három kiskorú gyereket. Az anya most nyilatkozott a Tényeknek: mindent tagad, azt mondta, ebben a házban csak átmenetileg laktak. 

"Tulajdonos sürgetett minket a kiköltözéssel, de addig, míg a másik albérletet nem tudtuk rendbe rakni, addig nem tudtunk költözni, és hát ezért vették el a gyerekeket. Meg a volt háziorvos fagyást állapított meg a kisgyereknek a lábán, holott ez sem igaz, mert keringési zavara volt a kisgyereknek, ezért lilult be a lába."

Az anya szerint az sem igaz, hogy elitták a pénzt, és azt mondja, mindent szeretne megtenni azért, hogy visszakapja a gyerekeit. 

Az ügyészség vádat emelt a szülők ellen, akik akár hét és fél évre is börtönbe kerülhetnek. 
 


 

Indexkép: TV2

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja