SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tavasz

Sándori Ágnes [cikkei] - 2004-03-31
Tegnap délután az erkélyünkön megjelent a tavasz. Éppen vendégek voltak nálunk, a beszélgetést egyszer csak édes csivitelés szakította félbe.
Tavasz

Két kis cinke nézelődött az erkélyrácson. Hirtelen az egyik gondolt egyet, rászállt a kitett sárga kutyapokrócra és csipegetni kezdte.
Két perc sem telt el, a csőre tele lett sárga, puha pokrócszálakkal, mókásan nézett ki, ahogy forgatta a hirtelen sárga szakállt növesztett fejét.

Most már csak a másik csivitelt, nyilván biztatva szorgosan gyűjtögető párját.

Az akciót még háromszor ismételték meg. Miközben lestem őket, valami különös, szinte anyai büszkeség töltötte meg a bensőmet. Lelki szemeim előtt megjelent a kis fészek képe, ahol a finom sárga szálak puha bélésként töltik meg az gallyak közét. Jó érzés volt tudni, hogy bár akaratlanul, de én is hozzájárultam a jövendő cinkenemzedék legalább négy tagjának induló kis életéhez. Közöm lett hozzájuk.

Tegnap délután óta tudom, hogy hiába esik az eső, hiába jön esetleg még hózápor, hiába kell még mindig a télikabátomban elindulni reggelente – visszavonhatatlanul itt a tavasz.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja